pauline en maurits

Pauline’s week: Merlijn in het gips

Yes hier ben ik weer met wat kiekjes van de afgelopen weken. Ik ben weer begonnen met werken na mijn vakantie. We doen het nog wel lekker rustig aan en dat bevalt mij prima. Lekker naar het strand wanneer het kan, leuke dingen doen met Merlijn en gewoon veel ontspannen. De eerste dag na de vakantie gooide alleen wel meteen roet in het eten, Merlijn brak zijn been en zit nu in het gips. En dat kan mijn moederhart niet zo goed verdragen, wat vind ik dit zielig. Maar ondanks de pech deden we toch leuke dingen. Kijk je mee?
artisNog voor het debacle gingen we naar Artis. En wat was dat leuk en gezellig met ons drietjes. Merlijn vond de zeeleeuwen het leukst. Ik stiekem ook.

frambozen

Ik had veel frambozen uit eigen tuin en maakte daar een lekker recept mee. Dat zien jullie binnenkort op de blog verschijnen.

strand

Bij mooi weer zit ik op het strand. Niet de hele dag bakken in de zon, maar lunchen, koffietjes drinken en spelen met mijn zoon. Mau en ik hebben heel veel strandtenten bezocht om te kijken welke het meest kidsproof is. Tent 6 is onze nieuwe favoriet. Je zit hier namelijk op het zand en dit betekent dat Merlijn gewoon naast ons kan spelen. Ook staan er veel kidsproof opties op de kaart zoals een simpele boterham met pindakaas, hagelslag en snoeptomaatjes. Tijn blijft mijn grote favoriet, maar met kindjes is Tent 6 een aanrader.

pindakaas

Over pindakaas gesproken, worden jullie ook altijd zo gelukkig van die eerste scoop uit een nieuwe pot? Ik eet iedere dag een broodje pindakaas. Love it!

Aloha wijk aan zee

Aloha in Wijk aan zee is ook een leuke plek om naartoe te gaan. Leuke tent, lekker eten (wel bestellen aan de bar) en goede sfeer.

merlijn

De eerste dag na de vakantie brak Merlijn zijn been op de crèche. Hij was heel ongelukkig van de glijbaan gekomen. Zo zielig! Gelukkig was Annika bij mij (we hadden een kookdag) en ging zij met mij mee naar het ziekenhuis. In totaal moet hij 3 weekjes in het gips. In de tussentijd wordt hij lekker verwend door ons met cadeautjes, rozijntjes en Juf Roos (ik kan het niet meer aanhoren hahaha).

Haarlem culinair

Opa en oma kwamen oppassen zodat wij even naar Haarlem Culinair konden. Ik vind dit altijd heel leuk! Bij Bambu Kitchen at ik dim sum. Ik houd hier zo van.

pauline en maurits

Ik ben trots op ons, hoe wij dit samen weer allemaal managen. Zoveel liefde voor deze man!

pauline

The day after! Merlijn vind het leuk om op mijn hoofd te klimmen. Ook heb ik al een gipsbeen tegen mijn lip gehad (is vrij hard kan ik je vertellen hahaha). Maar ik ben alleen maar blij dat hij zich alweer zo goed voortbeweegt.

Dit was mijn week. Hebben jullie ook een leuke week gehad?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in