Taco's recept

Taco recepten

Wij zijn dol op de Mexicaanse keuken. Taco’s staan bij ons dan ook regelmatig op het menu. Het lijkt ons daarom een leuk idee om de lekkerste taco recepten met je te delen. Want ja, we hebben de afgelopen jaren heel wat taco recepten verzameld bij Uit Paulines Keuken. Het fijne aan taco’s, is dat je er eindeloos mee kan variëren Je kunt alle kanten op met de vulling. Of je nu voor vega, vis of vlees kiest. Een taco kan je er altijd mee vullen. In dit lijstje met taco recepten vind je dus ook allerlei varianten. Zo is er voor ieder wat wils.

Zacht of hard?

Je hebt zachte en harde taco’s. Beide varianten zijn lekker. De soft taco’s zijn iets makkelijker te eten. Je kunt de ingrediënten samenvouwen met een soft taco en ze zo makkelijk uit de hand eten. Een andere manier is het gebruiken van taco schelpen. Deze zijn knapperig, maar wel iets lastiger te eten. Tip! Breek de tacoschelp doormidden, zodat je 2 helften krijgt. Zo kun je wat makkelijker de taco’s met de hand eten. Met deze taco gerechten kun je in ieder geval even vooruit. En wist je dat je ook heel makkelijk zelf een taco kruidenmix kunt maken? Klik op de link om te zien hoe je dat doet.

Taco vulling

Welke taco vulling is jouw favoriet? Je kunt eindeloos variëren met taco vulling. Kies je voor gehakt, biefstuk, kip, vis of een vega variant zoals jackfruit of paddenstoelen? Varieer er op los en probeer ze allemaal uit.

Taco's met kip en pickled ananas

Taco recept

Taco's met gamba's

fajita's met gamba's

Soft taco met krokante kip

wraps met kip

Pulled jackfruit taco's

pulled no pork

Taco's gevuld met chimichurri biefstuk

chimichurri biefstuk

Pulled paddo taco's

pulled paddo taco

Taco's met pulled beef

Pulled beef taco's

Vis taco's met zalm

vis taco's met zalm

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in