Menu

7 x taco recepten

Ik ben dol op de Mexicaanse keuken. Taco’s staan bij mij dan ook regelmatig op het menu. Het lijkt mij daarom een leuk idee om 7 lekkere taco recepten met je te delen. Want ja, we hebben de afgfelopen jaren heel wat taco recepten verzameld bij Uit Pauline’s Keuken. Het fijne aan taco’s vind ik, is dat je er eindeloos mee kan varieren. Je kunt alle kanten op met de vulling. Of je nu voor vega, vis of vlees kiest. Een taco kan je er altijd mee vullen. In dit lijstje met taco recepten vind je dus ook allerlei varianten. Zo is er voor ieder wat wils. Sla het lijstje vooral op in je favorieten, zodat je het altijd snel erbij kan pakken, wanneer je weer eens zin hebt in een taco.

Zacht of hard?

Je hebt zachte en harde taco’s. Ik vind beide varianten lekker. De soft taco’s zijn iets makkelijker te eten. Ik heb een paar jaar geleden een rondreis door Mexico gemaakt en daar heb ik ontzettend veel taco’s gegeten. Langs de kant van de weg werden de taco’s gemaakt in een speciaal soort oven. Superleuk om te zien. De harde schelpen zijn over komen waaien uit Amerika. Deze zijn dus niet typisch Mexicaans, maar ook heel erg lekker. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Met deze 7 taco recepten kun je in ieder geval even vooruit. En wist je dat je ook heel makkelijk zelf een taco kruidenmix kunt maken? Klik op de link om te zien hoe je dat doet. En welke van deze taco recepten staat er bij jou binnenkort op het menu? Laat het achter in de comments.

1. Taco's met pulled kip en pickled ananas

Klik hier voor het recept.

2. Taco's met gamba's

Klik hier voor het recept.

3. Soft taco met krokante kip

Klik hier voor het recept.

4. Pulled jackfruit taco's

Klik hier voor het recept.

5. Taco's gevuld met chimichurri biefstuk

Klik hier voor het recept.

6. Pulled paddo taco's

Klik hier voor het recept.

7. Taco's met pulled beef

Klik hier voor het recept.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

2 reacties

  • Pauline
    28 augustus 2019 om 09:49

    Kijk je via de app? download dan even de laatste versie.

  • Suus De Gans
    27 augustus 2019 om 14:25

    Ik zie helaas geen recepten of verdere tekst

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.