Gevuld Turks brood maken

5x borrelbrood

Borrelbrood, ik ben er dol op. En daarom heb ik mijn vijf favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Een borrelbrood recept is nou precies zo’n recept waar ik van hou. Met weinig moeite iets verrassends en lekkers op tafel kunnen zetten. Het fijne van een borrelbrood is daarnaast dat je eindeloos kunt variëren. Ik kies meestal wel voor een kaassoort en vul dat aan met lekkere smaakmakers. Denk aan verse kruiden, vleeswaren of tomatensaus. Een borrelbrood doet het altijd goed op feestjes of in gezelschap. Iedereen kan er een lekker stukje af halen. En dat vind ik altijd gezellig, echt samen eten.

Maar naast dat je kunt variëren met de ingrediënten, kun je ook afwisselen met het soort brood dat je kiest. Zo kun je een heerlijk borrelbrood maken van een rustiek brood van de bakker. Maar je kunt ook een Turks brood of een stokbrood gebruiken. Tip: Leg altijd een heel brood in de vriezer, zodat je deze altijd kan gebruiken voor een lekker borrelbrood. En dan deel ik nu mijn vijf meest favoriete borrelbrood recepten. Komt ‘ie:

1. Knoflook borrelbrood met verse kruiden

knoflookbrood

Klik hier voor het recept.

2. Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood maken

Klik hier voor het recept.

3. Pizza plukbrood

Klik hier voor het recept.

4. Partybrood met prosciutto en taleggio

Partybrood met prosciutto

Klik hier voor het recept.

5. Borrelbrood met brie

Borrelbrood recept

Klik hier voor het recept.

Ik ben benieuwd. Wat is jouw favoriete borrelbrood recept? En welke van deze bovenstaande borrelbrood recepten wil je als eerste proberen?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in