10 x borrelbrood maken
Borrelbrood maken is niet alleen heel lekker, het is ook heel eenvoudig. In een mum van tijd zet je een heerlijk borrelbrood op tafel. Het is het ideale borrelhapje voor als je met een groepje bent. Iedereen kan er een stukje van pakken. Wij gebruiken vaak een wat steviger brood hiervoor, het liefst desembrood. Dan blijft het lekker knapperig en je kunt een desembrood makkelijk insnijden en ingrediënten aan toevoegen. Serveer het op een mooie borrelplank en borrelen maar!
Borrelbrood vullen
Je kunt eindeloos variëren met de vulling van borrelbrood. Wat er wat ons betreft wel altijd in moet is kaas. Dat maakt het lekker smeuïg en niets lekkerder dan zo’n mega cheesepull als je een stukje brood ervan af trekt.
Onze favoriete combinaties voor borrelbrood vullingen zijn:
- Verse kruiden en roomboter
- Feta en spinazie
- Tomatensaus, salami en kaas
- Brie en verse kruiden
- Chorizo en kaas
- Pesto en kaas
1. Knoflook borrelbrood met verse kruiden
2. Gevuld Turks brood
3. Pizza plukbrood
4. Partybrood met prosciutto en taleggio
5. Borrelbrood met brie
6. Raclette kaasbrood met pesto
7. Gevuld stokbrood met gehakt
8. Grieks gevuld brood
9. Spaans borrelbrood met chorizo
10. Pestobrood
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Recepten bewaren?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in
