Menu

5x borrelbrood

Borrelbrood, ik ben er dol op. En daarom heb ik mijn vijf favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Een borrelbrood recept is nou precies zo’n recept waar ik van hou. Met weinig moeite iets verrassends en lekkers op tafel kunnen zetten. Het fijne van een borrelbrood is daarnaast dat je eindeloos kunt variëren. Ik kies meestal wel voor een kaassoort en vul dat aan met lekkere smaakmakers. Denk aan verse kruiden, vleeswaren of tomatensaus. Een borrelbrood doet het altijd goed op feestjes of in gezelschap. Iedereen kan er een lekker stukje af halen. En dat vind ik altijd gezellig, echt samen eten.

Maar naast dat je kunt variëren met de ingrediënten, kun je ook afwisselen met het soort brood dat je kiest. Zo kun je een heerlijk borrelbrood maken van een rustiek brood van de bakker. Maar je kunt ook een Turks brood of een stokbrood gebruiken. Tip: Leg altijd een heel brood in de vriezer, zodat je deze altijd kan gebruiken voor een lekker borrelbrood. En dan deel ik nu mijn vijf meest favoriete borrelbrood recepten. Komt ‘ie:

1. Knoflook borrelbrood met verse kruiden

Klik hier voor het recept.

2. Gevuld Turks brood

Klik hier voor het recept.

3. Pizza plukbrood

Klik hier voor het recept.

4. Partybrood met prosciutto en taleggio

Klik hier voor het recept.

5. Borrelbrood met brie

Klik hier voor het recept.

Ik ben benieuwd. Wat is jouw favoriete borrelbrood recept? En welke van deze bovenstaande borrelbrood recepten wil je als eerste proberen?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

4 reacties

 • Pauline
  11 augustus 2019 om 11:26

  Dankjewel!

 • Pauline
  11 augustus 2019 om 11:23

  Leuk!

 • Anky
  10 augustus 2019 om 12:58

  Geweldig ziet er smakelijk uit. Ik kan niet kiezen: dus ga z allemaal uitproberen. Zal geen straf zijn.

 • Liset - Beautydagboek
  8 augustus 2019 om 09:45

  Dit ziet er allemaal heerlijk uit! Als ik moest kiezen, dan zou ik gaan voor het Gevuld Turks brood. Ziet er geweldig uit :).

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.