Watermeloen granita

5x zomerse drankjes zonder alcohol

Ik drink voornamelijk water, maar af en toe heb ik zin in iets anders. Ik maak graag een van deze zomerse drankjes. Zonder alcohol, want op warme dagen kan ik daar toch niet zo goed tegen en ik heb er ook niet altijd zin in. Deze zomerse drankjes zijn lekker verfrissend. Perfect voor een middagje relaxen in de tuin. Mijn favorieten zijn de ijskoffie (want ja, koffielover!) en de watermeloen granita. Die laatste is echt ijskoud en doet me denken aan de slush puppies van vroeger. Alleen heeft deze watermeloen granita geen chemische, zoete zuurstok smaak, haha.

Keep it cool!

Met deze zomerse drankjes hou je het hoofd koel. Want we hebben al best wat warme dagen gehad in Nederland. Superfijn! Maar heel eerlijk? Ik kan niet zo heel goed tegen warmte en zoek al snel de schaduw en verkoeling op. Op vakantie vind ik het heerlijk hoor. Maar dan hoef ik ook niks, behalve aan het strand of zwembad liggen en nadenken over wat ik wil eten. Thuis heb ik het liever iets koeler. Goed, genoeg over het weer (Piet Paulusma 2.0 is mijn middle name), over naar deze zomerse drankjes. Welke is jouw favoriet?

1. Citroenlimo met gember

Citroenlimonade met gember

Klik hier voor het recept.

2. Watermeloen granita

Watermeloen granita

Klik hier voor het recept. 

3. IJskoffie

Vegan ijskoffie

Klik hier voor het recept.

4. Zomerse smoothies

smoothies voor kinderen

Klik hier voor het recept.

5. Matcha latte frappé

iced matcha latte

Klik hier voor het recept.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in