Menu

5x zomerse drankjes zonder alcohol

Ik drink voornamelijk water, maar af en toe heb ik zin in iets anders. Ik maak graag een van deze zomerse drankjes. Zonder alcohol, want op warme dagen kan ik daar toch niet zo goed tegen en ik heb er ook niet altijd zin in. Deze zomerse drankjes zijn lekker verfrissend. Perfect voor een middagje relaxen in de tuin. Mijn favorieten zijn de ijskoffie (want ja, koffielover!) en de watermeloen granita. Die laatste is echt ijskoud en doet me denken aan de slush puppies van vroeger. Alleen heeft deze watermeloen granita geen chemische, zoete zuurstok smaak, haha.

Keep it cool!

Met deze zomerse drankjes hou je het hoofd koel. Want we hebben al best wat warme dagen gehad in Nederland. Superfijn! Maar heel eerlijk? Ik kan niet zo heel goed tegen warmte en zoek al snel de schaduw en verkoeling op. Op vakantie vind ik het heerlijk hoor. Maar dan hoef ik ook niks, behalve aan het strand of zwembad liggen en nadenken over wat ik wil eten. Thuis heb ik het liever iets koeler. Goed, genoeg over het weer (Piet Paulusma 2.0 is mijn middle name), over naar deze zomerse drankjes. Welke is jouw favoriet?

1. Citroenlimo met gember

Klik hier voor het recept.

2. Watermeloen granita

Klik hier voor het recept. 

3. IJskoffie

Klik hier voor het recept.

4. Zomerse smoothies

Klik hier voor het recept.

5. Matcha latte frappé

Klik hier voor het recept.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

2 reacties

  • Pauline
    29 juli 2019 om 12:02

    Heb je wel de laatste versie? Je kan op de link onder de foto's klikken.

  • Indila
    23 juli 2019 om 21:29

    De artikelen waar er meerdere recepten in 1 zijn zijn nooit toegankelijk via de app (erop klikken en dan geen recepten zien) en alleen via de website. Zou fijn zijn als dit opgelost zou kunnen worden.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.