binnenkijker bij blogger

Binnenkijker: Zo ziet mijn huis eruit na de verbouwing

In mijn Instagram vlog had ik jullie al laten zien hoe mijn huis eruit ziet na de verbouwing. Maar niet iedereen kijkt de vlogs, dus daarom ook een binnenkijker in foto’s. Yes! Annika en ik houden allebei ook enorm van interieur, vroeger schilderden we onze slaapkamers zelf en we waren regelmatig (vooral middenin de nacht, geen idee waarom) aan het schuiven met meubels. Mijn probleem is dat ik heel veel mooi vind, van Scandinavisch wit, lekker Balinees met veel bamboe tot Industrieel zwart. Omdat ons huis gerenoveerd moest worden (we hadden veel scheuren in de wanden), besloot ik om het meteen maar rigoureus aan te pakken. Ik schakelde &Suus in voor advies en dat was de beste beslissing ooit. Deze leuke dame heeft dingen bedacht die ik zelf niet zou bedenken (of überhaupt kende) en bruist van de ideeën. Het resultaat is echt fantastisch geworden. Wij zijn helemaal blij met ons vernieuwde paleis. Kijk je mee naar mijn foto’s?

denim bank

Alles omgegooid

Eigenlijk is alles anders geworden. De bank stond eerst links en nu rechts en bijna ieder meubelstuk is vervangen. Deze blauwe bank kochten we bij Homestock, hij zit (en ligt) echt heerlijk. De pui was eerst wit en heeft Maurits zwart geschilderd (Ral 7021). En we vervingen onze houten jaloezieën voor gordijnen van Fijngordijn. Dat geeft zoveel meer warmte aan de woonkamer.

wandmeubel op maat

Aan deze kant stond eerst de bank (met daarachter planken vol met kookboeken) en hebben we vervangen door een wandmeubel op maat (laten maken door Boekenplanken op maat). We hebben een lange bank van bijna 6 meter met verrijdbare bakken erin. Hier zit o.a. speelgoed in voor Merlijn en servies en props voor mijn fotografie dagen.

haard laten bouwen

Heel romantisch

Maurits wilde graag een haard. We kochten deze elektrische sfeerhaard bij Hornbach. Onze vaste klusser Leon heeft er een mooie koof omheen gebouwd. De kleur op de wand is Farrow & Ball Dimpse no. 277 een hele mooie warm grijze kleur.

Pauline huis verbouwing

De bank loopt door tot de eettafel. Deze is vervangen door een rond exemplaar van Studio Henk. De lamp erboven heet Maze en komt van het merk One world. De manden op de muur kocht ik bij BoxWorx.

manden boxworx

Maurits moest hier even aan wennen, maar vindt het nu toch wel mooi.

drankenkarretje

Dit drankenkarretje hadden we al. Deze is van Karwei. Het was alleen een beetje een troepkarretje geworden. Ik heb hem nu mooi ingericht met kookboeken. De Butcher poster komt ook van Homestock.

behang faded forest

Faded Forest

Het behang is echt fantastisch mooi. Het is Faded Forest en ik kocht dit bij de Behangfabriek. De kast hadden we al, dit is een oude van WOOOD die ik zelf geverfd heb in de kleur Denim Drift. De stoel is van Shabbies Amsterdam. De grijze kleur naast de deur is Little Greene Gaube Dark. Oh en deze interieurblogger had beter even de kaartjes op de kast kunnen weghalen voor een mooier beeld haha.

stalen deur

Het pronkstuk. Dat is toch wel deze stalen deur van JM Steel design. Bovenin moet het nog afgewerkt worden. Ook werd het muurtje naast de deur verlengd, waardoor je nu niet continue de keuken inkijkt. Hier moet ik nog aan de slag met accessoires voor op de muur. Maar daar ben ik nog niet over uit. Ben je trouwens benieuwd hoe mijn keuken er nu uitziet? klik dan hier.

behang met bomen

Deze mooi lamp scoorden we ooit op Marktplaats. Ik had eerst 5 planken vol met kookboeken in de woonkamer. Maar nu heb ik mijn favorieten verdeeld over 3 kleine stapeltjes. Een stapeltje ligt in deze mooie kast.

buffetkast grijsblauw

Dit was hem dan, mijn binnenkijker in foto’s. Just to be sure, alles is zelfbetaald in deze post. Mocht je nog vragen hebben, laat het dan gerust weten.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in