Menu

7 x eenpansgerechten voor op de camping

Ben jij een kampeerfreak? Dan zijn deze eenpansgerechten voor op de camping echt iets voor jou. Voor deze recepten heb je, zoals de naam al doet vermoeden, maar één pan nodig. Dat is niet alleen supermakkelijk, maar bespaart ook afwas. En aangezien de meeste campings niet zijn uitgerust met een vaatwasser, is dat ideaal. Ik ben zelf niet echt een kampeerder. Glamping dat zie ik nog wel zitten, maar met een toiletrol over de camping en douchen in een gezamenlijk hok is niet zo aan mij besteed (hallo smetvrees!). Nu ik een zoontje van anderhalf heb, vind ik het wel leuk om vaker in Nederland op vakantie te gaan. Naar een leuk vakantiehuisje of bungalowpark. Ik ben altijd op zoek naar leuke adresjes. Zo zijn we vorig jaar naar Kaapschier op Schiermonnikoog geweest, naar Zeeland en naar Limburg in een natuurloft. Dat laatste was echt supermooi.

One pot

Als ik nu op vakantie ga, zorg ik altijd voor een accomodatie met een (kleine) keuken. Ik heb niet altijd zin om iedere dag uit eten te gaan met een dreumes, en hij ook niet. Deze eenpansgerechten komen dan als geroepen. Vaak heb je maar twee pitjes en geen oven. Dan zijn deze makkelijke eenpansgerechten echt een uitkomst. Hoe vier jij je vakantie het liefst? Ga je graag kamperen? En ga je dan echt back-to-basic of maak je het jezelf toch makkelijk? Laat het me weten, dat vind ik leuk!

1. Thaise zalm met chili en roerbakgroente

Klik hier voor het recept.

2. Zoete aardappeltortilla met spinazie

Klik hier voor het recept.

3. Ratatouille met kruidendressing

Klik hier voor het recept.

4. Orzo met spinazie en zalm

Klik hier voor het recept.

5. Kip pilav met abrikozen

Klik hier voor het recept.

6. Pastasalade met pesto

Klik hier voor het recept.

7. Gamba pan

Klik hier voor het recept.

Meer inspiratie?

Ik had nog wel 10 eenpansgerechten aan dit lijstje toe kunnen voegen. Als je in het zoekveld bovenin ‘One pot’ intikt, zie je alle eenpansgerechten staan. Zo kun je nog meer inspiratie opdoen. Vergeet ook vooral niet dit lijstje op te slaan in je favorieten. Dan heb je het altijd bij de hand.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

2 reacties

  • Pauline
    5 augustus 2019 om 10:51

    Yes dat kan zeker.

  • Elly
    2 augustus 2019 om 14:41

    Kan ik de pilavond al in de ochtend maken en inde avond opwarmen

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.