Menu

Vlog #45: Hoe hebben wij elkaar ontmoet?

Welkom bij weer een nieuwe vlog! Ik heb een hele drukke, gezellige week achter de rug. Ik vierde mijn verjaardag met familie. Met de jongetjes gingen we een taartje eten bij Gasterij Vuurland. Een aanrader! Want hier kunnen de kids vrijuit rondlopen of spelen in de (binnen)speeltuin. En dat was niet het enige wat ik te vieren had. Maurits en ik hadden namelijk een jubileum. In de vlog vertellen we hoe we elkaar ontmoet hebben en of het wel liefde op het eerste gezicht was.

Op bezoek bij de Pastafabriek!

Samen met Annika gingen we voor onze nieuwe reeks Op bezoek bij.. naar de Pastafabriek in Amsterdam. Hier worden de lekkerste verse pasta’s geproduceerd. Met verse ingrediënten en voornamelijk met de hand gemaakt door een echte Italiaanse familie. De pasta’s uit de Hello Fresh boxen komen allemaal hier vandaan. Superleuk om te zien hoe dit proces gaat en te weten waar de producten uit de boxen vandaan komen. Ik heb er ook een artikel over geschreven, dat kun je hier lezen.

Kijk je mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Bedankt voor het kijken en laat me weten waar jij graag een keer een blik achter de schermen zou willen zien. Dan gaan wij ermee aan de slag!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.