Menu
Warme-geitenkaasdip-2-2.jpg

5 x lekkere dips voor bij de borrel

Als ik een borrelplank maak, bestaat deze voornamelijk uit lekkere dips. Niets lekkerder als vers brood of toast met een homemade dip. Tuurlijk koop ik ook wel eens kant-en-klare dips. Als ik echt geen tijd of zin heb om zelf de keuken in te duiken. Maar ik maak ook regelmatig zelf lekkere dips voor bij de borrel. Mijn favoriet is toch wel de tzatziki. Maar ook de warme geitenkaasdip is een van mijn lievelings. Erbij serveer ik dan vers stokbrood, flatbread of toastjes. Net wat ik in huis heb op dat moment.

Borrel inspiratie

Op de blog delen we regelmatig recepten voor bij de borrel. Maar ook fijne drankjes voor erbij. Ik heb vijf lekkere dips voor je verzameld en op een rijtje gezet, zodat je ze altijd makkelijk bij de hand hebt. Sla dit artikel dus vooral op in je favorieten, zodat je heel eenvoudig de recepten terug kan zoeken. Maar er staat nog veel meer inspiratie op de website. Bekijk de categorie Bij de borrel eens, daar vind je de meest uiteenlopende recepten. Van nacho’s met dips tot aan borrelbroden, complete borrelplanken en lekkere verjaardagshapjes.

1. Bieten tzatziki

Klik hier voor het recept.

2. Muhammara dip

Klik hier voor het recept.

3. Warme geitenkaasdip

Klik hier voor het recept.

4. Labneh met komijn en kikkererwten

Klik hier voor het recept.

5. Gebakken ricotta

Klik hier voor het recept.

Let me know!

Met deze lekkere dips heb je weer even voldoende inspiratie voor al je borrelmomentjes. Wat is jouw favoriete dip? Laat het me weten in de comments, ik ben benieuwd!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan