Pauline

Pauline’s vlog #36 Dit is belangrijk!

Allereerst wil ik jullie nog bedanken voor de feedback die ik vorige week van jullie ontvangen heb. Ik heb jullie toen gevraagd wat jullie van de vlogs vinden tot nu toe. En ik heb alleen maar positieve reactie’s ontvangen. Superleuk! Ik ga dus gewoon lekker door met vloggen. Deze week is heel wisselend. Hij begint met de vreselijke aanslag in Utrecht. Hier ben ik een beetje van ontdaan en het maakt me ook weer bang. Ik ben benieuwd hoe jullie hier mee omgaan. Vermijd je grote steden en plekken waar veel mensen komen? Of ga en sta je waar je wilt?

Dit is belangrijk!

Ook krijg ik het resultaat terug van mijn bevolkingsonderzoek. Ik vind het ontzettend belangrijk om hier aan deel te nemen. Je kunt met dit onderzoek namelijk heel veel leed en ellende besparen. Dat is niet altijd het geval natuurlijk, maar als je er vroeg bij bent kan je vaak beter geholpen worden. Ik hou totaal niet van het onderzoek zelf, ik ben niet zo goed met medische aangelegenheden en ga snel van mijn stokje. Maar wist je dat je tegenwoordig een thuistest kunt doen? Die kun je dus in je vertrouwde omgeving doen, wat bij mij in ieder geval voor een stuk minder spanning zorgt. Doen dus, die test!

Feestje!

En we vierden een klein feestje, want Maurits was jarig. Ik nodigde wat familie uit en maakte een heerlijke cheesecake met een choco chip bodem, gemaakt met onze eigen bakmix. Superlekker! Ik zal het recept binnenkort met jullie delen. Nou, genoeg geschreven. Tijd om naar de vlog te kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uitpaulineskeuken.nl (@uitpaulineskeuken) op

Bedankt weer voor het kijken. Wat heb jij de afgelopen week beleefd? En heb je nog leuke dingen op de planning staan voor komende week?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in