Pauline vlog

Pauline’s vlog #35: Hier schaam ik mij niet voor!

Welkom bij mijn allernieuwste vlog. Deze week hebben Annika en ik weer een kookdag. Dat betekent dat we ongeveer 8 recepten op 1 dag koken en fotograferen. Ik doe het kookwerk en Annika doet de styling en fotografie. Handig he, zo’n huisfotograaf en stylist? Dit werkt altijd supergoed en op deze manier kunnen we ook met gemak 10 dingen op de foto zetten op 1 dag. Ik krijg heel vaak de vraag wat ik zoal met het eten doe na een kookdag. Wil je dat ook weten? Ik vertel het je in mijn nieuwe vlog!

Jullie mening!

Ik ben benieuwd wat jullie tot nu toe van de vlogs vinden. Wat zou je nog graag willen zien in de vlog? En wat vinden jullie van de lengte? Te kort, te lang of precies goed? En kijken jullie de vlog liever via de blog of rechtstreeks op Instagram TV? Laat het me weten, dan kunnen we daarmee aan de slag. Ook als je andere punten hebt die iets toe kunnen voegen, zeg het gerust, want dat vinden we alleen maar leuk & leerzaam.

Vlog #35 Hier schaam ik mij niet voor!

En dan is het nu tijd voor de vlog. Naast de kookdag ga ik met Annika lunchen bij een toffe hotspot. Ook zijn we op bezoek in Volendam voor een leuke afspraak en in het weekend ga ik op familiebezoek naar Groningen. Ben je benieuwd naar mijn week? Klik hieronder voor mijn vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uitpaulineskeuken.nl (@uitpaulineskeuken) op

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in