Menu

Pauline’s vlog #35: Hier schaam ik mij niet voor!

Welkom bij mijn allernieuwste vlog. Deze week hebben Annika en ik weer een kookdag. Dat betekent dat we ongeveer 8 recepten op 1 dag koken en fotograferen. Ik doe het kookwerk en Annika doet de styling en fotografie. Handig he, zo’n huisfotograaf en stylist? Dit werkt altijd supergoed en op deze manier kunnen we ook met gemak 10 dingen op de foto zetten op 1 dag. Ik krijg heel vaak de vraag wat ik zoal met het eten doe na een kookdag. Wil je dat ook weten? Ik vertel het je in mijn nieuwe vlog!

Jullie mening!

Ik ben benieuwd wat jullie tot nu toe van de vlogs vinden. Wat zou je nog graag willen zien in de vlog? En wat vinden jullie van de lengte? Te kort, te lang of precies goed? En kijken jullie de vlog liever via de blog of rechtstreeks op Instagram TV? Laat het me weten, dan kunnen we daarmee aan de slag. Ook als je andere punten hebt die iets toe kunnen voegen, zeg het gerust, want dat vinden we alleen maar leuk & leerzaam.

Vlog #35 Hier schaam ik mij niet voor!

En dan is het nu tijd voor de vlog. Naast de kookdag ga ik met Annika lunchen bij een toffe hotspot. Ook zijn we op bezoek in Volendam voor een leuke afspraak en in het weekend ga ik op familiebezoek naar Groningen. Ben je benieuwd naar mijn week? Klik hieronder voor mijn vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uitpaulineskeuken.nl (@uitpaulineskeuken) op

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

2 reacties

  • Pauline
    25 maart 2019 om 09:59

    Wat lief. Dankjewel!

  • Madelon Allemekinders
    23 maart 2019 om 09:49

    Hey ladies, De vlog vind ik persoonlijk echt een ‘momentje vd week’ waar ik naar uit kijk. De afwisseling, tijdens het kijken vd vlog vind ik ervoor zorgen dat je blijft kijken. Doordat je dichtbij jezelf blijft èn je kwetsbaar opstelt, geeft aan dat je ook maar een mens bent. Haha... Maar een belangrijke factor, want dit zorgt voor herkenning en dit durven uit te spreken. Sorry, ik ben vol lof! Maar meen dit ook oprecht. Blijf dit doen dames, tof!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.