Menu
Aubergine-lasagne-5-5.jpg

5 x lasagne recepten

Lasagne is toch wel een van mijn favo gerechten uit de Italiaanse keuken. Daarom deel ik met alle liefde 5 lasagne recepten met jullie. En dan heb ik het niet over de Italiaanse klassieker, maar juist heel veel fijne variaties. Denk aan een lekkere veggie lasagne, een lasagne met zoete aardappel of een Mexicaanse lasagne. Lasagne is voor mij het ultieme comfortfood. Pasta gecombineerd met lekkere, rode saus en kaas. Blijer kun je mij niet maken. En deze 5 lasagne recepten komen hier thuis ook regelmatig voorbij. Er zit voor ieder wat wils bij. Verschillende soorten lasagne recepten, maar allemaal even lekker!

Lasagne is voor mij het ultieme comfortfood. Pasta gecombineerd met lekkere, rode saus en kaas. Blijer kun je mij niet maken.

Prep & Relax!

Wat ik superfijn vind aan het bereiden van lasagne is dat de voorbereidingstijd lekker kort is. Daarna gaat de lasagne de oven in en kun je even iets anders doen. Of even tijd voor jezelf hebben met je telefoon of boek op de bank. Ik vind persoonlijk de lasagne een dag later nog lekkerder. Dan is ‘ie een beetje sticky geworden en komen de smaken nog beter tot hun recht. Sinds kort gebruik ik ook alleen nog maar verse lasagnebladen. Dat is toch echt een stuk lekkerder dan de droge bladen. Je hebt nooit meer last van harde randjes en je kunt veel meer lasagnebladen kwijt in je ovenschaal. Dat is met die droge bladen toch moeilijker.

1. Lasagne met linzenragu

Klik hier voor het recept. 

2. Zoete aardappellasagne

Klik hier voor het recept. 

3. Mexicaanse lasagne

Klik hier voor het recept. 

4. Boerenkool lasagne

Klik hier voor het recept. 

5. Aubergine lasagne

Klik hier voor het recept. 

Vertel, welke van deze 5 lasagne recepten spreekt jou het meeste aan? Wat is jouw ultieme lasagne recept? Laat het ons weten!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan