Menu

5 x lasagne recepten

Lasagne is toch wel een van mijn favo gerechten uit de Italiaanse keuken. Daarom deel ik met alle liefde 5 lasagne recepten met jullie. En dan heb ik het niet over de Italiaanse klassieker, maar juist heel veel fijne variaties. Denk aan een lekkere veggie lasagne, een lasagne met zoete aardappel of een Mexicaanse lasagne. Lasagne is voor mij het ultieme comfortfood. Pasta gecombineerd met lekkere, rode saus en kaas. Blijer kun je mij niet maken. En deze 5 lasagne recepten komen hier thuis ook regelmatig voorbij. Er zit voor ieder wat wils bij. Verschillende soorten lasagne recepten, maar allemaal even lekker!

Lasagne is voor mij het ultieme comfortfood. Pasta gecombineerd met lekkere, rode saus en kaas. Blijer kun je mij niet maken.

Prep & Relax!

Wat ik superfijn vind aan het bereiden van lasagne is dat de voorbereidingstijd lekker kort is. Daarna gaat de lasagne de oven in en kun je even iets anders doen. Of even tijd voor jezelf hebben met je telefoon of boek op de bank. Ik vind persoonlijk de lasagne een dag later nog lekkerder. Dan is ‘ie een beetje sticky geworden en komen de smaken nog beter tot hun recht. Sinds kort gebruik ik ook alleen nog maar verse lasagnebladen. Dat is toch echt een stuk lekkerder dan de droge bladen. Je hebt nooit meer last van harde randjes en je kunt veel meer lasagnebladen kwijt in je ovenschaal. Dat is met die droge bladen toch moeilijker.

1. Lasagne met linzenragu

Klik hier voor het recept. 

2. Zoete aardappellasagne

Klik hier voor het recept. 

3. Mexicaanse lasagne

Klik hier voor het recept. 

4. Boerenkool lasagne

Klik hier voor het recept. 

5. Aubergine lasagne

Klik hier voor het recept. 

Vertel, welke van deze 5 lasagne recepten spreekt jou het meeste aan? Wat is jouw ultieme lasagne recept? Laat het ons weten!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

7 reacties

 • Marjola
  14 april 2019 om 20:53

  Mijn bewaarde recepten kan ik openen maar deze nog steeds niet. Licht het aan deze post?

 • Yvette Janse
  7 april 2019 om 07:14

  Dat probleem had ik ook. Totdat ik de app eerst verwijderd heb en daarna weer opnieuw heb geïnstalleerd.

 • Marwerf
  3 april 2019 om 20:14

  Dat probleem heb ik ook. Ik vroeg me ook al af of ik iets verkeerds doe. Groetjes Marjolein

 • Annika
  2 april 2019 om 12:30

  Heb je de app opnieuw geïnstalleerd?

 • Evelien
  2 april 2019 om 10:42

  Ik heb hetzelfde probleem

 • Annika
  29 maart 2019 om 08:39

  Dat denk ik wel! Even opnieuw installeren werkt dan vaak het beste. Mocht je er niet uitkomen, dan horen we het graag.

 • Miriam Antonissen
  28 maart 2019 om 22:41

  Hoi pauline, De recepten openen niet meer via de app. Heb ik een update gemist?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.