fbpx
Menu

5x makkelijke ovenschotels

Ik ben dol op ovenschotels! En ik hoop jullie ook, want ik heb 5 lekkere en makkelijke ovenschotels voor jullie op een rijtje gezet. Waarom ik dol ben op ovenschotels? Het is zo makkelijk! Je hebt meestal een korte voorbereidingstijd. Even wat ingrediënten bij elkaar doen en hoppa, het kan de oven in. Terwijl de ovenschotel staat te garen in de oven kan ik even een momentje voor mezelf inlassen op de bank. Of juist even wat anders nuttigs doen, opruimen, vaatwasser uitruimen, noem maar op. Maar ik kies toch vaak voor het rustmomentje hoor.

Eindeloze mogelijkheden

Wat ik ook fijn vind aan deze makkelijke ovenschotels is dat je eindeloos kunt variëren. Je kunt een lekkere lasagne maken in de oven, maar ook een ovenschotel stamppot, fajita’s, een gratin of een ovenschotel met filodeeg. Wist je dat we tegenwoordig handige labels gebruiken voor onze recepten? Zo gebruiken we het label ‘oven’ voor al onze oven recepten. Dan kun je dus in 1 oogopslag zien of het recept een ovengerecht betreft.

Je kunt ovenschotels ook heel goed voorbereiden en van tevoren klaar maken. Heb je een drukke avondspits voor de boeg? Maak de ovenschotel al in de middag of een dag eerder, hoef je het daarna alleen maar even in de oven te schuiven. Supermakkelijk en perfect voor drukke dagen. En meestal maak je teveel, waardoor je er gerust nog een dag van kan eten. En de tweede dag is een ovenschotel nog lekkerder, vind ik dan hé!

Ik heb deze makkelijke ovenschotels voor jullie op een rijtje gezet. Het enige wat je hoeft te doen is op de link boven de foto klikken voor het hele recept.

OVENSCHOTEL MET SPRUITJES

THAI CHICKEN POT PIE

GROENTE GRATIN MET AARDAPPEL, BOSUI EN RAAPSTELEN

KIP FAJITA’S UIT DE OVEN

ZOETE AARDAPPELGRATIN MET CHORIZO

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

20 reacties

 • ArinaJippie
  5 maart 2019 om 21:33

  Hier ook hetzelfde probleem met de app. Alleen foto's, geen recept. Op 5 maart nog geüpdate. Ga hem maar eens proberen te verwijderen en er weer op te zetten, want mis de app gewoon haha, is hier ook al langer zo.

  Beantwoorden
 • ArinaJippie
  5 maart 2019 om 21:36

  Ja, nu werkt hij wel weer, fijn! Krijg nu ook een ander overzicht, miste net ook meerdere artikelen.

  Beantwoorden
 • Linda
  1 maart 2019 om 15:19

  Ik zie ook geen recept, is al langer zo! Jammer want maak heel graag jullie recepten.

  Beantwoorden
 • Annika
  1 maart 2019 om 16:33

  Zie je ook geen foto’s met een titel erboven?

  Beantwoorden
 • Mandy Thewessem
  25 februari 2019 om 16:52

  Ik heb hetzelfde issue, zie de foto maar geen tekst verder. Volgens mijn Google play store heb ik de nieuwste versie van de app. Hopelijk wordt het vlug opgelost, want ik ben grote fan van deze heerlijke recepten allemaal!

  Beantwoorden
 • Annika
  25 februari 2019 om 16:56

  Wat vervelend! We zijn er mee bezig. Je kunt het natuurlijk altijd via de desktop of mobiele site bekijken.

  Beantwoorden
 • Annika
  26 februari 2019 om 16:24

  Misschien een domme vraag, maar zie je wel de link boven de foto? Daar moet je op klikken om naar het recept te gaan.

  Beantwoorden
 • Hester Borgers
  27 februari 2019 om 21:04

  Ik heb hetzelfde probleem!

  Beantwoorden
 • Annika
  27 februari 2019 om 22:36

  Wat vervelend! Zou je mij willen helpen door een screenshot naar info@uitpaulineskeuken.nl te sturen? Dan kan ik onze app ontwikkelaar op de hoogte stellen en hopelijk het probleem oplossen. Ik begrijp het als je daar geen zin in hebt, maar het zou ons heel erg helpen, omdat wij het probleem niet zelf ervaren. Bedankt alvast!

  Beantwoorden
 • Babske
  17 februari 2019 om 16:59

  Ik zie geen recepten. Wat jammer!

  Beantwoorden
 • Annika
  17 februari 2019 om 17:10

  Heb je de app ge-update?

  Beantwoorden
 • Kelly van Gelder
  19 februari 2019 om 16:55

  Ik zie ook niks :-(

  Beantwoorden
 • Annika
  19 februari 2019 om 17:14

  Kijk je vanuit de app? En heb je deze ge-update?

  Beantwoorden
 • Ineke
  21 februari 2019 om 21:56

  Ik kan de app niet updaten, dus heb denk ik de nieuwste versie? Zie ook geen recepten...

 • Annika
  22 februari 2019 om 08:01

  Heb je versie 2.1.18 op je telefoon staan?

 • Mirjan
  24 februari 2019 om 12:13

  Ik heb er ook last van, bij meerdere artikelen zie ik alleen de foto en geen tekstn☹️Dat gebeurt eigenlijk sinds ik een nieuwe telefoon heb, de app heeft wel versie 2.1.18. hoop dat jullie dit kunnen oplossen!

 • Elsepels
  5 maart 2019 om 21:20

  Ik zie ook in de app alleen maar de foto's en commando maar geen recept en kan het ook niet als favoriet maken, het hartje werkt niet...

 • Annika
  5 maart 2019 om 21:22

  Zie je helemaal geen tekst? En ook geen titel boven de foto waar je op kunt klikken? En heb je de meest recente versie gedownload? Dan zou het als het goed is gewoon moeten werken

 • ciska@roelofswaard.com
  19 februari 2019 om 08:02

  Ik zag de recepten ook niet meer en kreeg geen update vanuit Google Play Store. App verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, nu zie ik alles weer, ook m'n favorieten.

  Beantwoorden
 • Aad Van den Berg
  15 februari 2019 om 08:28

  Dat is klasse. Zelf 47 jaar HORECA zelfstandige. Gedaan.

  Beantwoorden

Reactie plaatsen