5x makkelijke ovenschotels

5x makkelijke ovenschotels

Ik ben dol op ovenschotels! En ik hoop jullie ook, want ik heb 5 lekkere en makkelijke ovenschotels voor jullie op een rijtje gezet. Waarom ik dol ben op ovengerechten? Het is zo makkelijk! Je hebt meestal een korte voorbereidingstijd. Even wat ingrediënten bij elkaar doen en hoppa, het kan de oven in. Terwijl de ovenschotel staat te garen in de oven kan ik even een momentje voor mezelf inlassen op de bank. Of juist even wat anders nuttigs doen, opruimen, vaatwasser uitruimen, noem maar op. Maar ik kies toch vaak voor het rustmomentje hoor.

Eindeloze mogelijkheden

Wat ik ook fijn vind aan deze makkelijke ovenschotels is dat je eindeloos kunt variëren. Je kunt een lekkere lasagne maken in de oven, maar ook een ovenschotel stamppot, fajita’s, een gratin of een ovenschotel met filodeeg. Wist je dat we tegenwoordig handige labels gebruiken voor onze recepten? Zo gebruiken we het label ‘oven’ voor al onze oven recepten. Dan kun je dus in 1 oogopslag zien of het recept een ovengerecht betreft.

Je kunt ovengerechten ook heel goed voorbereiden en van tevoren klaar maken. Heb je een drukke avondspits voor de boeg? Maak de ovenschotel al in de middag of een dag eerder, hoef je het daarna alleen maar even in de oven te schuiven. Supermakkelijk en perfect voor drukke dagen. En meestal maak je teveel, waardoor je er gerust nog een dag van kan eten. En de tweede dag is een ovenschotel nog lekkerder, vind ik dan hé!

Ik heb deze makkelijke ovenschotels voor jullie op een rijtje gezet. Het enige wat je hoeft te doen is op de link boven de foto klikken voor het hele recept.

OVENSCHOTEL MET SPRUITJES

5x makkelijke ovenschotels

THAI CHICKEN POT PIE

5x makkelijke ovenschotels

GROENTE GRATIN MET AARDAPPEL, BOSUI EN RAAPSTELEN

5x makkelijke ovenschotels

KIP FAJITA’S UIT DE OVEN

ZOETE AARDAPPELGRATIN MET CHORIZO

5x makkelijke ovenschotels

14 februari 2019


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in