Warme choco maken

Roze warme chocolademelk

Heb jij wel eens roze warme chocolademelk gedronken? Nee? Dan moet daar snel verandering in komen. Wij maken deze roze warme chocolademelk niet met kleurstof, maar met ruby chocolade. Dit is roze chocola met een beetje een bessensmaak. De roze kleur komt van de gebruikte cacaobonen. Het smaakt dus een beetje als een witte chocolade met bessen. Superlekker en perfect om warme chocolademelk mee te maken. Het ziet er ook meteen heel leuk uit door de vrolijke, roze kleur. En wat is er nou lekkerder dan met een warme choco op de bank te ploffen in de winter? Netflix on repeat en relaxen maar.

Ruby chocolade

Deze roze warme chocolademelk is net iets zoeter dan een normale choco. Dus je hebt aan één glas echt genoeg. Door de roze kleur is het ook een leuk drankje om te serveren op bijvoorbeeld een babyshower of themafeestje. En je kunt nog veel meer lekkere dingen maken met de ruby chocolade. Wij maakten onlangs deze panna cotta’s. Of maak er een chocoladefondue van. Ook superlekker!

Roze chocolademelk
ruby chocolade
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 glas

  • 200 ml melk
  • 50 gr ruby chocolade
  • Gevriesdroogde frambozen
  • Slagroom

Zo maak je het

  1. Verwarm de melk in een steelpannetje en voeg hier de Ruby chocolade al roerend aan toe. Als de chocola gesmolten is, is het klaar.

  2. Maal de gevriesdroogde frambozen fijn. Giet de warme chocolademelk in een glas.

  3. Spuit een toef slagroom op de warme choco en decoreer met de fijngemalen frambozen.

Warme choco maken

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Kinderrecepten Chocolade Moederdag Valentijn Herfst recepten Winter recepten Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in