Menu

5 x makkelijke recepten voor doordeweeks

Dit lijstje met makkelijke recepten voor doordeweeks komt altijd van pas. Ik ben in ieder geval altijd op zoek naar lekkere en makkelijke recepten voor de doordeweekse dagen. We hebben het vaak al druk genoeg. Werken, zoontje van de creche halen, eten geven, zelf eten koken, kortom tussen 17h en 20h is het primetime in huize Weuring-Ilias. En dan heb ik geen zin om een maaltijd te bereiden waarbij ik een uur in de keuken moet staan en vervolgens de keuken helemaal ontploft is. Nee, doordeweeks maak ik het mezelf graag makkelijk. En jullie ook, met dit lijstje met makkelijke recepten voor doordeweeks.

Wil je dit lijstje bij de hand houden? Klik op “Bewaar” of vink het hartje aan, dan wordt dit lijstje aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Deze makkelijke recepten voor doordeweeks hebben allemaal drie dingen gemeen: 1, je hebt weinig ingrediënten nodig, 2, ze zijn makkelijk te bereiden en 3, ze staan binnen een half uur op tafel. En de gerechten zijn natuurlijk allemaal lekker en gemaakt met verse ingrediënten. Want we maken het onszelf wel makkelijk, maar we leveren daarbij niet in op de kwaliteit. Ik ben benieuwd, wat is jouw favoriete snelle maaltijd voor de doordeweekse, drukke dagen? Laat het weten in de comments, dat vind ik leuk!

Zoete aardappeltortilla met spinazie

aardappeltortilla oven

Deze zoete aardappeltortilla zit vol met groenten. Je hebt slechts 1 pan nodig, dus je hebt ook nog eens weinig afwas. Win-win!

Goulash met kip

goulash met kip

Deze goulash met kip is een echte klassieker. En wij maken hem zonder pakjes en zakjes en ik kan alvast verklappen dat het net zo makkelijk en snel is als een potje.

Stamppot met prei, sperzieboontjes en mosterd

stamppot

Een stamppotje op z’n tijd is altijd goed. Dit is een lekkere variatie met prei en sperzieboontjes.

Kip caprese

kip caprese

De caprese kip is altijd lekker. Ook voor dit gerecht heb je maar 1 pan nodig. Bak er eventueel nog wat aardappeltjes bij en je maaltijd is klaar.

Groninger mosterdsoep met spek

Groninger mosterdsoep

Soep is altijd goed! Deze Groninger mosterdsoep is mijn persoonlijke favoriet. Je zet het in een mum van tijd op tafel. Serveer er lekker wat stokbrood bij.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

2 reacties

  • Pauline
    10 januari 2019 om 14:37

    Leuk om te horen, dankjewel!

  • Annelies
    10 januari 2019 om 11:09

    Zelf ben ik vaak op zoek naar makkelijke recepten die snel klaar zijn, vooral op drukkere dagen. Jouw artikel komt als geroepen! Vooral het gerecht 'Kip caprese' spreekt mij aan.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.