Menu

Lemon mocktail met granaatappel

Yes het is weer mocktail time! Vandaag deel ik het lekkere recept voor deze lemon mocktail met granaatappel met jullie. Superleuk voor de aankomende feestdagen! De granaatappel maakt het lekker kerstig en door de rood-roze kleur ziet het er meteen feestelijk uit. Als basis gebruik ik de natural soda van Royal Club (te koop bij de AH). Hadden jullie mijn andere mocktail recept al gezien? Ik deelde onlangs het recept voor een virgin moscow mule. Ook erg lekker hoor.

"De granaatappel maakt het lekker kerstig en door de rood-roze kleur ziet het er meteen feestelijk uit."

De lemon mocktail met granaatappel die ik vandaag met jullie deel is lekker fris van smaak. De granaatappelsiroop maakt het wat zoeter. Dit kun je kopen bij de meeste supermarkten. De Turkse supermarkt heeft het sowieso. Met dit drankje kun je zeker aankomen bij het kerstdiner.

 

Lemon mocktail met granaatappelgranaatappel

Ingrediënten voor 1 lemon mocktail
150 ml Royal Club natural soda in de smaak Fresh Lemon & Cucumber
Scheutje granaatappelsiroop
Paar granaatappelpitjes
Takje rozemarijn
Schijfje citroen
Crushed ijs

Zo maak je het
Schenk een beetje granaatappelsiroop in een glas.

Voeg hier de crushed ijs aan toe en vul het glas aan met de natural soda.

Voeg tot slot een takje rozemarijn, een schijfje citroen en wat granaatappelpitjes toe. Mocktail recept met citroenMocktail receptLemon mocktail met granaatappel Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar” of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Dit bericht is in samenwerking met Royal Club, lees hier mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.