Kerstcadeau snijplanken

Mijn 8 aanraders voor culinaire kerstcadeautjes

Sinterklaas is nog maar net voorbij en kerst staat alweer voor de deur. Ik heb leuke culinaire kerstcadeautjes voor jullie gezocht en op een rijtje gezet. Leuke cadeautjes voor onder de boom. Voordat Lasse en Merlijn er waren vierden wij altijd kerst met cadeautjes. Maar dit jaar hebben we Sinterklaas gevierd. Dat was ook heel erg leuk en gezellig. Maar ik vind het ook altijd leuk om kerst met cadeautjes te vieren. Dan leg ik dagen van tevoren alle pakjes onder de boom en dat ziet er zo gezellig uit.

Wij trekken altijd lootjes. En dan is het de ene keer makkelijker dan de andere keer om te bedenken wat je kunt kopen voor diegene. Vooral voor mannen blijf ik het vaak lastig vinden om leuke cadeautjes te bedenken. Heb jij dit probleem ook? Dan heb je zeker iets aan dit lijstje. In dit lijstje met culinaire kerstcadeautjes zit voor ieder wat wils. Voor de man, vrouw, kind en ga zo maar door. Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Kerstcadeau leren schort

Leren schort
Hoe mooi ziet dit leren schort eruit? Het is gemaakt van echt rundleer en heeft een stoere uitstraling. Een leuk cadeau voor zowel man als vrouw. Het is een one-size fits all schort. Je kunt de banden naar wens verstellen. Superhandig! En dit schort is ook superleuk voor als je met de bbq aan de slag gaat.

Prijs €44,95
Meer informatie en bestellen

Kerstcadeau duurzame rietjes

Duurzame rietjes
Deze rietjes zijn gemaakt van RVS en gaan dus veel langer mee dan wegwerp plastic rietjes. Heel erg duurzaam en ik vind het er ook nog eens heel stijlvol uit zien. Vind je ook niet? Er zit een handig schoonmaakborsteltje bij waarmee je ze schoon kunt maken. Of je nu een lekkere cocktail wilt drinken of een ijskoffie, deze rietjes komen altijd van pas.

Prijs €9,99
Meer informatie en bestellen 

Kerstcadeau snijplanken

Broodplanken set
Een mooi stel houten planken staat goed in iedere keuken. Ik heb zelf ook een paar houten snijplanken op het aanrecht staan. Als decoratie, maar zeker ook om te gebruiken. Leuk om borrelhapjes te serveren, brood of pizza. Het kan allemaal. Met deze set van drie planken ben je meteen klaar.

Prijs €43,85
Meer informatie en bestellen

Kerstcadeau koffiemok

Koffiemokjes van House Doctor
House Doctor is persoonlijk één van mijn favoriete serviesmerken. Ik gebruik graag de kopjes en bordjes van dit merk in mijn styling voor op de blog. En zeg nou zelf, zijn deze koffiemokjes niet prachtig? Leuk om te geven aan een koffieliefhebber.

Prijs €41,95 (4st)
Meer informatie en bestellen

Kerstcadeau kind

Kinderserviesje
Ook aan de kleintjes moet gedacht worden natuurlijk. En om in de culi cadeautjes te blijven, selecteerde ik dit leuke kinderserviesje. Lasse speelt dolgraag met mokjes, kopjes en bordjes. Dus ik kan me zo voorstellen dat dit een geslaagd cadeautje zal zijn. Het is een houten serviesje en dat vind ik extra leuk!

Prijs €18,19
Meer informatie en bestellen

Kerstcadeau wijnkoeler

Wijnkoeler
Dit is het perfecte cadeau voor een wijnliefhebber. Deze wijnkoeler is superleuk, het is namelijk een staaf. Deze steek je in de fles. En zo koelt hij de wijn. Er zit een schenktuit aan waarmee je de wijn in het glas schenkt. Je hebt geen ijsemmer meer nodig en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Prijs €16,95
Meer informatie en bestellen

Kerstcadeau steekmessen

Steakmessen van Laguiole
Deze steakmessen van Laguiole heb ik zelf ook. Ze zijn echt een eyecatcher in mijn bestekla. En superhandig, want je snijd hier alles makkelijk mee. Of het nou een stevig brood is of een stuk vlees. Ze zien er heel robuust uit en ze kunnen gewoon in de vaatwasser. Ook belangrijk 😉

Prijs €22,95
Meer informatie en bestellen

Kerstcadeau knoflookpers

Knoflookpers van Joseph Joseph
Last but not least kwam ik deze mooie knoflookpers van Joseph Joseph tegen. Ik heb zelf een traditionele knoflookpers, maar deze lijkt me echt een stuk handiger. Minder schoonmaakwerk en het design is mooi. Dat laatste vind ik ook belangrijk. Dus ken je iemand die oog heeft voor design en graag in de keuken staat? Dan is dit misschien wel het ideale cadeautje!

Prijs €16,95
Meer informatie en bestellen

Dit was het dan! Mijn 8 aanraders voor leuke en culinaire kerstcadeautjes. Vier jij kerst met cadeautjes? En welk van bovenstaande culinaire kerstcadeautjes zou jij willen hebben?

Dit artikel bevat affiliate links. Lees hier mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in