3 x lekkere borrelhapjes voor Sinterklaasavond

3 x lekkere borrelhapjes voor Sinterklaasavond

Het heerlijke avondje is gekomen, het avondje van Sinterklaas. Sinterklaasavond vier je natuurlijk met cadeautjes. Maar ook met lekkere borrelhapjes. Dit jaar is het eerste jaar dat we Sinterklaas echt gaan vieren met Lasse en Merlijn. Vorig jaar was ik net bevallen en heb ik het aan me voorbij laten gaan. Maar dit jaar gaan we het gezellig vieren. Ik denk zelf dat Lasse en Merlijn het nog niet helemaal zullen beseffen, maar voor de papa’s en mama’s is het in ieder geval heel leuk om te doen. Er komen meteen herinneringen boven van vroeger. Ik keek altijd ontzettend uit naar Sinterklaas en vond het erg spannend allemaal. Het moment dat er op de ramen geklopt werd en we naar de deur renden om te kijken of we Sinterklaas nog zouden zien. Dat gebeurde nooit 😉

Zoete aardappel crostini’s met blauwe kaas

Zoete aardappel crostini met blauwe kaas

Normaal gesproken maak je crostini’s van brood, maar in dit recept gebruiken we zoete aardappel als basis. Een hele lekkere combinatie met de pittige blauwe kaas en de frisse peer.

Zalmspread

Zalmsalade

Lekkere dips doen het altijd goed op de borreltafel. Deze zalmspread is superlekker en makkelijk om te maken. Serveer er wat vers stokbrood of toast bij.

Pigs in a blanket

Kinderen weten deze pigs in a blanket wel te waarderen. En ik stiekem ook hoor! Lekkere knakworstjes in een jasje van croissantdeeg. Heel erg simpel, maar altijd een succes!

 

 

 

1 december 2018


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in