Kelly Caresse

Waar eet…Kelly Caresse?

Deze week is het de beurt aan Kelly Caresse. Wij vroegen haar het hemd van het lijf over haar eetgewoontes, haar favoriete restaurant en over uit eten gaan met kids. Kelly is een van de bekendste mommy,- en lifestyle bloggers en vloggers van Nederland. Ze gaat al heel lang mee en wij volgen haar dan ook al jaren. Ze geeft een persoonlijk inkijkje in haar leven als moeder van drie mooie meiden en deelt handige tips met betrekking tot het moederschap, maar ook over lifestyle, reizen en andere leuke dingen. We vinden het superleuk dat we haar voor deze rubriek mogen interviewen. Haar man Yannick is ook dol op koken en deelt zijn keukengeheimen op Instagram (@Sjenkieskitchen).

Ben jij benieuwd naar het favoriete adresje van Kelly? En haar tips voor een geslaagde avond uit eten met kids? Lees dan snel verder!

Voor degenen die jou nog niet kennen. Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Kelly, online beter bekend als Kelly Caresse. Ik ben mama van drie meisjes, gelukkig getrouwd met Yannick (@Sjenkieskitchen) en blogger en vlogger op Kellycaresse.nl. Ik deel daarop mijn leven als mama, leuke lifestyle tips, hotspots, moederschap en tijd voor jezelf. Enjoy the little things in life is dan ook mijn slogan 😉

[blockquote text=’Elke ochtend ontbijten met kwark met banaan en pindakaas, ik kan er de avond ervoor al naar uit kijken.’ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]
Kelly Caresse

Eet je vaak buiten de deur? en wat is jouw favo hotspot? 
Ja zeker wel elke week dat ik ergens ga lunchen en met mijn man regelmatig op datenight. Ons favoriete restaurant is de Ethiopiër (Semhar) in Amsterdam, maar we zijn ook dol op sushi, tapas of gewoon lekker borrelen in een cafe.

Wat is jouw gekste of slechtste eetgewoonte? 
Elke ochtend ontbijten met kwark met banaan en pindakaas, ik kan er de avond ervoor al naar uit kijken, maar veel mensen vinden dit een gekke gewoonte haha!

[blockquote text=’Als we met de kids uit eten gaan zorgen we dat we op tijd al gaan zodat ze niet hangry worden, hopen dat ze er wat kleurpotloden en kleurplaten hebben en betrekken we ze bij het eten.’ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]

Hoe ziet jouw favoriete driegangen diner eruit? 
Beginnend met een lekker drankje en wat hapjes, als hoofdgerecht iets met vis en lekkere oerfrietjes erbij, en erna een mix van allerlei proeverijtjes als toetje. Vooral cheesecake en tiramisu doen het goed 😉 Uiteraard met lekkere verschillende wijntjes erbij.

Gaan de kids mee uit eten? En wat is jouw ultieme tip om het leuk te houden aan tafel?
Soms wel, we zorgen dat we op tijd al gaan zodat ze niet hangry worden, hopen dat ze er wat kleurpotloden en kleurplaten hebben en ze betrekken bij het eten. Meestal vinden de kids het ook heel gezellig, zeker als ze een lekker kindermenu hebben.

Kelly Caresse

Tot slot leggen we Kelly nog een aantal fooddilemma’s en snelle vragen voor:

Coffeelover of theeleut
Coffee! Ik kan niet zonder haha!

Favo tafelgezelschap:
Mijn man en een groepje lieve vrienden! Gezellig tafelen, goede gesprekken hebben, lol maken en genieten van het eten. Daar maak je mij blij mee.

Als ik een keer uitgebreid mag dineren met een beroemd persoon/icoon, dan is dat met…
Jan Kooijman haha! Wat een leukerd!

Hier hou ik absoluut niet van: 
Ik hou absoluut niet van draadjesvlees waar je dan 10 minuten op moet kauwen haha!

Uitgebreid kokkerellen of quick and easy?
Beiden, de ene keer heb ik zin om uit te pakken in de keuken, de andere keer houd ik van snel en makkelijk, de afwisseling maakt het juist zo leuk en met een groter gezin is quick en easy soms echt een must na een drukke dag.

Bedankt Kelly voor de leuke antwoorden. Je kunt Kelly volgen op Instagram en hou ook zeker haar Youtube kanaal in de gaten voor leuke video’s.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in