Diary: Flauwgevallen in Brabant en bijna vakantie

Ik kan bijna niet geloven dat het al bijna December is. En toch is het zo. De dagen vliegen voorbij hier. Ook niet zo gek want ze zijn propvol. Afspraak hier, kooksessie daar en de fotoshoots voor kerst zijn ook al in volle gang. Misschien wel een beetje te vol. Ging het daarom zo mis in Brabant? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik zaterdag in vliegtuig zit naar Curacao en daar ben ik heel hard aan toe. Maar voordat we overgaan op tropische kiekjes, eerst nog even wat herfstbeelden van de afgelopen tijd.

koffie

Let’s start with coffee! Zo begin ik elke dag mijn dag. Maar dan zwart. We hadden een aantal meetings en die combineren we graag met lekkere koffie.

Frenchie Haarlem

Lunchen dat is wat het liefste doen met zijn drieën. Deze keer weer bij ons geliefde Frenchie. Ik had Turkse eieren met toast, zo lekker.

merlijn

Merlijn vond het nogal slaapverwekkend haha. Wat chillt hij hier lekker he?

frenchie

Toetje van het huis. Deze was echt goddelijk! Ik zat wel de rest van de dag vol en had ’s avonds nog een etentje. Daar heb ik alleen geen foto’s van, want ik was mijn telefoon vergeten 🙁
pompoenpuree in blik kopenIn Haarlem vond ik bij a Taste of Home deze pompoenpuree in blik en pumpkin spice kruiden. Ik moet er nog wat mee maken, maar dat ga ik snel doen.

Vooges

Nog een keer lunchen, maar deze keer bij Vooges in Bloemendaal waar we op de fiets naartoe gingen. Voor de eerste keer met Merlijn fietsen, ik vond het best spannend. Ging gelukkig helemaal goed.

En daarna gingen we nog even naar Artisklas, dat is een mini dierentuin in Haarlem. Geloof alleen niet dat Merlijn erg onder de indruk was.

betonnen boshuis

Tijd voor wat Quality time met zijn drietjes. Ik boekte het Betonnen Boshuis in Oosterhout voor een weekendje weg. Wat een fantastisch huis, op een fantastische plek, middenin het bos. Het is alleen niet kindvriendelijk dus dat is wel handig om rekening mee te houden, mocht je hier ook naartoe willen. Dit was de keuken. Ziet er allemaal heel instaperfect uit het? het was in werkelijkheid wat minder. ’s Ochtends (met de vroege fles) miste ik de laatste traptrede en klapte ik heel hard dubbel met mijn voet. Met als gevolg dat ik helemaal misselijk werd en flauwviel. Zo naar en helemaal voor mij want in deze post heb je al kunnen lezen dat dit mijn grootste angst is.

het houtse meer

Het plan was om naar Den Bosch te gaan maar ik had best veel last van mijn voet, dus besloten we naast de deur te gaan lunchen bij Het Houtse meer. Echt een superleuke tent.

koetjesreep

De volgende dag ging het gelukkig een stuk beter en gingen we alsnog naar Den Bosch. Ik vind dit zo’n leuke stad. En hoe nostalgisch is deze koetjesreep bij Eetbar Dit.

eetbar dit

En de quesadilla smaakte er ook goed. Echt een leuk tentje. Ik kreeg veel tips van jullie via Instagram, nogmaals dankjewel daarvoor.

merlijnMerlijn vond het ook leuk. Hij vindt buiten de deur lunchen zo leuk en kijkt de hele tijd om zich heen.

En mijn missie is geslaagd. Ik scoorde een Bossche bol. Dit was de eerste in mijn leven. Zo lekker! Van Jan de Groot.

erwtensoep

En om die bol te compenseren aten we ’s avonds erwtensoep voor de houtkachel. Wat een heerlijk weekendje. Ik ben weer helemaal opgeladen.

Wist je dat ik ook weekvlogs maak op Instagram? Ik neem je mee in mijn week als blogger en als moeder. De laatste vlog vind je hier.

Zaterdag vlieg ik dus naar Curacao. Maar Annika neemt jullie in de volgende diary mee in haar leven. En daarna kunnen jullie uiteraard een vlog en een foto overzicht met tropische beelden terugvinden hier.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes en tropische beelden. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in