Menu
wildstoof.jpg

5x lekkere stoofpot recepten

Heerlijk hoor, die lange nazomer. Maar stiekem verlangde ik toch wel naar stoofpotjes, stamppotten en soepjes. Van die heerlijke comfortfood maaltjes. Maar daar heb ik geen zin in als het buiten 25 graden is. Maar nu de temperatuur weer gedaald is, ga ik weer helemaal los met stoofpot recepten. Ik heb vijf lekkere stoofpotjes voor je op een rij gezet. Het fijne aan een stoofpot is dat je meestal een korte voorbereidingstijd hebt, maar je daarna lekker kunt relaxen op de bank. Je kunt je stoofpotje laten pruttelen, zodat alle smaken goed intrekken. In de tussentijd kun je iets anders doen. Dus plof op de bank met een tijdschrift of je telefoon en las lekker wat me-time in.

"Het fijne aan een stoofpotje is dat je meestal een korte voorbereidingstijd hebt, maar je daarna lekker kunt relaxen op de bank."

Ben jij al member van Uit Pauline’s Keuken? Als member kun je, je favoriete recepten opslaan en weekmenu’s maken. Dit kan zowel op de site als in onze gratis app. Handig he? Dan kan je bijvoorbeeld dit lijstje met vijf stoofpotjes opslaan en hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene lekkere recept. Meld je hier aan en voeg je bij onze 70.000 overige members. Het is gratis!

En dan is het nu tijd voor de stoofpot recepten. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept. Wat is jouw favoriet?

Wildstoof van hert

wildstoof van hert

Snelle bonenstoofpot met worstjes

bonen stoofpot

Italiaanse kipstoofpot

Italiaanse kip stoofpot

Visstoofpotje

visstoofpotje

Paprikastoof met worstjes

paprikastoof

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan