Willemijn 2wmn

Waar eet…Willemijn van 2WMN?

Persoonlijk volg ik Willemijn en haar bestie Martine al jaren. Het begon met hun vorige blog Live Life Gorgeous, een heerlijke feelgood beautyblog. Ik kan me de video’s vanuit het zolderkamertje nog goed herinneren. Uiteindelijk kwam daar het blog 2WMN bij. Net als ik waren Willemijn en Martine ook ouder geworden en dat zorgde voor andere interesses. Naast hun blog zijn ze heel actief op YouTube en Instagram. Willemijn en Martine hebben een vriendschap waar menig vrouw jaloers op is. Dagelijks inspireren ze vele vrouwen op het gebied van moederschap, vriendschap, persoonlijke ontwikkeling, body positivity en ondernemerschap. Dit najaar komt hun eerste boek uit: 12 maanden zwanger! Een boek met alles over de zwangerschap, maar ook over de eerste 3 maanden als kersverse moeder. En heel tof, ze geven het boek zelf uit. Wat mij betreft een aanrader voor iedere mommy-to-be!

Ik vroeg Willemijn het hemd van het lijf. Neemt ze de kids mee uit eten? En waar doet ze haar boodschappen? Ben jij ook benieuwd naar haar antwoorden? Lees dan snel verder!

Voor degene die jou nog niet kent. Introduce yourself:

Hoi! Ik ben Willemijn. Ik woon samen met mijn man Djurre en zoontjes Jelle (2) en Gijs (1) in Groningen. Samen met mijn beste vriendin blog en vlog ik sinds 2009. Op ons YouTube kanaal Wil & Tien, blog (www.2WMN.nl) en Instagramaccounts (@wilvantien en @tienvanwil) inspireren we dagelijks tienduizenden vrouwen over relaxed moederschap en positief leven.

[blockquote text=’Ik heb geen zin in me druk maken over dat onze kinderen zich niet aan de etiquette houden. Als ik luxe uiteten wil, doe ik dat gewoon lekker zonder mijn kinderen. ;-)’ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]
Willemijn 2wmn

Eet je vaak buiten de deur? en wat is jouw favo hotspot? 
Toen Djurre en ik nog geen kinderen hadden en hartje centrum woonden in de stad Groningen aten we wekelijks buiten de deur. Wat een heerlijke tijd was dat! Één van mijn favoriete restaurants in Groningen is Cervantes, waar je de lekkerste tapas eet. Ook ben ik fan van Flinders Café en De Uurwerker.

Wat is jouw gekste of slechtste eetgewoonte? 
Ik kan een heel pak bokkenpootjes opeten zonder misselijk te worden. Oeps!

[blockquote text=’Sinds ik kinderen heb zie ik amper nog een supermarkt van binnen. Ik laat mijn boodschappen bezorgen door de Appie. Scheelt zeeën van tijd en stress.’ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]

Hoe ziet jouw favoriete driegangen diner eruit? 
Vooraf ben ik dol op een klein, licht gerechtje. Onlangs at ik in Berlijn een salade met crunchy kip gemarineerd in sojasaus en granaatappelpitjes. Super lekker! Qua hoofdgerechten kun je mij blij maken met heel veel, zolang het maar geen groot stuk vlees is. Ik eet liever vis en vegetarisch als hoofdgerecht. Maar ook een goeie pasta gaat er wel in. Als dessert ga ik voor een lekkere Eton Mess. Hmmm!

Willemijn 2wmn

Waar doe jij het liefst je boodschappen? 
Sinds ik kinderen heb zie ik amper nog een supermarkt van binnen. Ik laat mijn boodschappen bezorgen door de Appie. Scheelt zeeën van tijd en stress.

Gaan je kinderen mee uit eten? En wat is jouw ultieme tip om het leuk te houden aan tafel. 
Zeker weten! Ik vind het super gezellig om uiteten te gaan met mijn kinderen. Vaak neem ik een autootje of ander speelgoedje mee waarmee ze aan tafel mogen spelen. Dat werkt perfect! Onze oudste zoon eet alles en is dol op tafelen. Hem vermaken is geen enkel probleem en hij zit zo gerust twee uur met ons aan tafel. De jongste kan wat minder goed stilzitten dus na verloop van tijd mag hij van ons gewoon rondlopen. Om deze reden kies ik geen restaurants uit waarbij dat niet gewaardeerd wordt. Het moet wel een beetje family-proof en niet te chic zijn. Ik heb geen zin in me druk maken over dat onze kinderen zich niet aan de etiquette houden. Als ik luxe uiteten wil, doe ik dat gewoon lekker zonder mijn kinderen. 😉

Willemijn 2wmn
We leggen Willemijn nog een aantal food dilemma’s en snelle vragen voor:

Coffeelover of theeleut
Thee, for sure! Ik lust geen koffie. Echt!

Favo tafelgezelschap:
Mijn bestie Martine! Altijd gesprekstof, net zo’n genieter van lekker eten en we hebben altijd lol.

Als ik een keer uitgebreid mag dineren met een beroemd persoon/icoon, dan is dat met…:
Een beetje cliché, maar ik zou toch zo graag eens met Oprah praten. Die vrouw, met al haar levenswijsheden en ervaring, heeft volgens mij prachtige verhalen te vertellen.

Hier hou ik absoluut niet van: 
Koffie en oesters. Brrr!

Uitgebreid kokkerellen of quick and easy?
Oei, lastig! Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken, maar de tijd ontbreekt me vaak. Meestal ga ik doordeweeks voor quick and easy en pak in het weekend vaak wat meer uit. Dan experimenteer ik ook het liefst met nieuwe gerechten of bak ik een taart.

Willemijn 2wmn

Je kunt Willemijn en Martine volgen op Instagram. Hier geven ze een inkijkje in hun leven als moeder, ondernemer & best friends. Bedankt Willemijn voor de leuke antwoorden!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in