Menu

Diary: Iets teveel hooi op mijn vork & Merlijn zijn 1e verjaardag

Zoals jullie in mijn laatste vlog misschien wel hebben gezien, heb ik het even zwaar. Ik heb iets teveel hooi op mijn vork genomen de afgelopen tijd. Mijn werk is zo leuk en het liefst dender ik zo door als ik altijd doe. Maar mijn leven met Merlijn is gewoon 180 graden anders. Ik werk een dag minder (slaap ook een beetje minder) en de tijd met hem en Maurits is nu het allerbelangrijkste. Maar mijn ambitie is niet minder geworden, dus het is continu schipperen.

En rennen en vliegen dus en dat laatste ga ik nu niet meer doen. Want niemand heeft er wat aan, als ik omval. Dat is mij al eens eerder overkomen en dat wil ik niet meer. Dus pas op de plaats. Ik heb wel weer wat leuke kiekjes voor je verzameld, kijk je mee.

Pauline

Het liefst breng ik zoveel mogelijk tijd met zijn drieën door. Maurits, Merlijn en ik gingen even lunchen in de stad. En uiteraard pakten we nog wat winkels mee. Zo ziet mijn favo zaterdag eruit.

koffieduts

Annika en ik hadden een fotoshoot voor de blog. En deze keer lieten we ons haar en make up doen door KnippenDuss. Groot voordeel, je krijgt hier altijd hele lekkere koffie van KoffieDuss.

pauline
Onze vaste huisfotograaf Daniëlle van Goudse Fotografie, maakte de foto’s. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat.

Cleeff

Annika en ik hadden een succesvolle afspraak voor ons nieuw te lanceren project. We kunnen daar pas in 2019 meer over vertellen (duurt lang he). Maar om het goede nieuws te vieren gingen we even lunchen bij Cleeff.

annika

Dit blije gezicht zegt genoeg he! #tobecontinued

traktatie crecheVoor Merlijn zijn traktatie op de crèche maakte ik deze jungledieren met rozijntjes. In de vlog laat ik je zien hoe ik dit gemaakt heb. De kindjes waren er blij mee. En de leidsters kregen chocola 🙂
tijn akerslootMaurits werkte thuis en wij besloten om even te gaan ontbijten op het strand bij Tijn. Even mijn hoofd leegmaken, want die zit best wel vol de hele tijd.

confetti taart

Birthday prepping! Ik maakte een confettitaart voor Merlijn zijn eerste verjaardag. Hier kan je het eindresultaat zien.

merlijn

Hiep hiep hoera. Merlijn is 1. We vierden Merlijn zijn verjaardag met familie. Hij is zo verwend en helemaal blij met zijn cadeaus. Hij wil continu spelen.

borrelplank

Ik maakte een simpele borrelplank. Soms moet je het jezelf niet te moeilijk maken vind ik.

takeaway Haarlem

1 x per week bestellen wij eten. Meestal op vrijdag. Deze keer bestelden we bij Bambu Kitchen, lekker en nog gezond ook.

pauline en annika

Weer een meeting voor nog een nieuw project!. En deze keer kunnen we jullie er wel meer over vertellen. Wij krijgen een nieuwe website en hij wordt echt heel tof! We spraken af met de designers bij Martinus om het design door te nemen. In de vlog van woensdag kan je een kleine sneak peek zien. Zijn er dingen die je graag terug wilt zien op onze website, laat het dan vooral weten in de comments.

cafe martinus

En als we er toch zijn, lunchen we meteen even mee. Ik had courgette fritters en Annika panna cotta van fruit.

Het weekend heb ik even rustig aan gedaan, even een beetje bijkomen van alles. Deze week hebben we weer 2 shoots op de planning staan; Zelfs al voor kerst! Het is gewoon al bijna december.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Annika
  30 oktober 2018 om 15:48

  Kaasblokjes, pesto, toast, blauwe kaas, prosciutto en vijgen :)

 • Nancy
  28 oktober 2018 om 08:57

  Hi Pauline, Die borrelplank ziet er verrukkelijk uit. Wat zit er allemaal op? Groetjes, Nancy

 • Annika
  24 oktober 2018 om 14:55

  Nolita voor pizza, Bambu kitchen voor Aziatisch en Tempelier voor patat en snacks ;)

 • Jody van Bijsterveld
  22 oktober 2018 om 20:40

  Wat zijn de beste bestel plekjes in Haarlem?

 • Mariette
  22 oktober 2018 om 16:51

  Mega vervelend om te lezen Pauline. Wees voorzichtig met jezelf! Jij gaat voor. Gelukkig ben je je daar ook bewust van volgens mij. Gefeliciteerd met je kleine vent en doe rustig aan <3

 • Vivian
  22 oktober 2018 om 14:52

  Petje af hoor, hoe je het allemaal combineert! niet gek dat het af en toe even too much is, zeker met de vele gebroken nachten. Heb zelf een zoontje van 2,5 en vind het ook behoorlijk pittig om alles te combineren moet ik zeggen. en dan hebben wij nooit te klagen gehad over de nachten, Ben erg benieuwd naar de nieuwe site :-)

 • Juli
  22 oktober 2018 om 11:08

  En een net iets fijnere manier van het vinden van jullie "reis"artikelen!

 • Pauline
  22 oktober 2018 om 09:34

  Die blijft zeker :) Dankjewel!

 • Peggy Tan
  22 oktober 2018 om 08:50

  Wat leuk een nieuwe website! Ik hoop dat jullie overzicht v recepten blijven want daar maak ik veel gebruik van! Succes ermee maar ook rustig aan ?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.