5 x Supersnelle en lekkere plaattaart recepten

5 x Supersnelle en lekkere plaattaart recepten

Yes, wij houden van plaattaarten! Ik heb 5 supersnelle en lekkere plaattaart recepten voor je op een rijtje gezet. Altijd handig om bij de hand te hebben. Voor als je even geen inspiratie hebt, restjes uit de koelkast op wilt maken, of als je gewoon superveel zin hebt in zo’n lekkere plaattaart. Sla dit lijstje dus vooral op in je favorieten, zo heb je het altijd bij de hand. Maar goed, eerst eens kijken naar deze lekkere en makkelijke plaattaart recepten. Waarom ik er zo’n fan van ben? Een plaattaart is supersnel klaar en je kan er alles op doen wat je lekker vindt. Ook is het een handig recept om restjes mee op te maken. Heb je nog een stukje geitenkaas en wat pompoen over? Of wat ham en mozzarella? Perfect voor op een plaattaart.

[blockquote text=’Een plaattaart is supersnel klaar en je kan er alles op doen wat je lekker vindt. ‘ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]

Als basis voor de plaattaart recepten gebruiken we een lap vers bladerdeeg. Dit vind je vaak in het koelvak van de supermarkt. Dit werkt heel makkelijk en op deze manier zet je een plaattaart supersnel op tafel. Mijn persoonlijke favoriet is de Italiaanse plaattaart met prosciutto. Maar ik lust ze allemaal wel hoor. Wat is jouw favoriet tussen deze plaataart recepten? Laat het weten in de comments, dat vind ik leuk!

Oh ja, klik op de titel boven de foto voor het hele recept. Enjoy!

Plaattaart met pompoen en geitenkaas

Plaattaart met pompoen en geitenkaas

Griekse gyros plaattaart

gyros pizza

Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Italiaanse plaattaart met prosciutto

Italiaanse plaattaart met prosciutto

Plaattaart met rode uien en brie

plaattaart met rode uien

18 oktober 2018


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in