Menu
vera.png

Waar eet…Vera Camilla?

Yes, we starten een nieuwe rubriek op de blog. In ‘Waar eet..’ vragen we bekende bloggers en vloggers naar hun favoriete hotspots, hun gekste eetgewoonten en favo tafelgezelschap. Superleuk toch? Zo kom je achter het geheime adresje van die ene blogger en weet je waar ze het liefst boodschappen doen en of ze eigenlijk wel kunnen koken. We trappen deze rubriek af met niemand minder dan Vera Camilla.

"Een enorme stapel pancakes met blauwe bessen en maple syrup is mijn ultieme guilty pleasure! Vooral die van Bakers & Roasters."

Vera gaat al een lange tijd mee in blog,- en youtube land. Vera blogt over beauty op haar site en maakt de leukste video’s op haar Youtube kanaal,waar ze gewoon meer dan 280.000 abonnees heeft. Hallo zeg! Sinds een tijdje is ze helemaal into bodypositivity en deelt ze de meest eerlijke en oprechte verhalen, maar ook handige tips en trics op dit vlak. Superleuk en inspirerend. Dit juichen wij alleen maar toe en Vera is een voorbeeld voor heel veel vrouwen die strugglen met het hebben van zelfvertrouwen en je lekker in je vel voelen. Ze woont samen met haar vriend Jeffrey in hartje Amsterdam. Jeffrey staat graag in de keuken en kookt de lekkerste dingen. Maar staat Vera eigenlijk wel eens in de keuken?

Eet je vaak buiten de deur? en wat is jouw favo hotspot? 
Heel vaak! Elke week, soms wel meerdere malen. Eén favo hotspot heb ik niet echt, ik probeer graag veel verschillende/nieuwe restaurants uit. Maar een restaurant waar ik momenteel regelmatig kom is Mappa, heerlijk Italiaans en centraal (maar toch ook verborgen) in Amsterdam gelegen.

"Voor mezelf koken is nog steeds een ramp, ik krijg een totale black-out wanneer ik aan eten denk."

Wat is jouw gekste of slechtste eetgewoonte? 
Ik doe geen hele gekke dingen, maar ben wel onwijs dol op zoet. Toen ik net op mezelf ging wonen at ik bijna elke avond pannenkoeken. En voor mezelf koken is nog steeds een ramp, ik krijg een totale black-out wanneer ik aan eten denk. Toch maar weer pannenkoeken bakken dan… haha.


Hoe ziet jouw favoriete driegangen diner eruit?
Oei… moeilijk! Na lang nadenken: Voorgerecht burratta met tomaat, hoofdgerecht heerlijke verse pasta pesto en het dessert tiramisu. Italiaans is echt mijn favoriete keuken 😉

Waar doe jij het liefst je boodschappen? 
Ik heb waar ik woon niet heel veel keuze en we hebben geen auto, dus we doen eigenlijk altijd boodschappen bij AH.

Wat is jouw ultieme guilty pleasure?
Een enorme stapel american pancakes met blauwe bessen en maple siroop. Die van Bakers & Roasters is het allerlekkerst. Maar cupcakes zijn ook wel echt een guilty pleasure van me…

We hebben Vera voor een aantal food dilemma’s gesteld. Komt ‘ie:

Coffeelover of theeleut?
Koffie! Ik drink nooit thee


Favo tafelgezelschap:
Mijn familie en Jeffrey

Als ik een keer uitgebreid mag dineren met een beroemd persoon of icoon, dan is dat met…
Drake, helloooo!

Hier hou ik absoluut niet van:
Alle soorten bonen

Uitgebreid kokkerellen of quick and easy?
Quick and easy. Altijd. Haha.

Thanks Vera voor de leuke antwoorden. Je kunt Vera natuurlijk ook volgen op Instagram. Klik hier voor haar account.En over twee weken is een bekende foodie aan de beurt. Kun jij raden wie? En wie zou jij graag terug willen zien in deze rubriek? Laat het weten in de comments!

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

BewarenBewaren

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan