Miljuschka

Waar eet…Miljuschka?

Miljuschka heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Maar voor degenen die haar nog niet kennen heb ik haar gevraagd om zichzelf even kort voor te stellen. Komt ie:

Ik ben Miljuschka, moeder van 2 en foodfanaat. Ik navigeer door het leven via eten. Ik presenteer kook,- en eetprogramma’s op RTL en 24Kitchen, ben foodexpert bij RTL Boulevard, schrijf kookboeken, columniste voor Wendy, er komt dit jaar een servies van mij op de markt en verslaafd aan instagram.

Miljuschka is een rasechte foodie. Op tv presenteert ze de leukste kookprogramma’s, ze is de cheesecake queen van de lage landen, schuift regelmatig aan bij RTL Boulevard en ze heeft er op los gedanst in het tv-programma Dance Dance Dance. En ook dat ging haar goed af. Een multitalent dus! We vroegen haar naar haar favoriete hotspots, tips voor uit eten met de kids en haar favoriete driegangen diner. En ben je benieuwd naar Miljuschka’s favoriete tafelgezelschap? Lees dan snel verder!

[blockquote text=’Mijn gekste eetgewoonte is koude gekookte spaghetti in een plakje jonge kaas rollen en opeten’ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]

Eet je vaak buiten de deur? en wat is jouw favo hotspot? 
Zeker 1 x per week. Maar ik hou ook echt van koken dus probeer ook vaak thuis te eten. Favo spot is moeilijk. Ik maak een top 5. Coba voor de taco’s, Massimo gelato voor het ijs, Feduzzi voor het broodje prosciutto/gorgonzola, Hokkai voor sushi en Bar centraal altijd.

Wat is jouw gekste of slechtste eetgewoonte?
Koude gekookte spaghetti in een plakje jonge kaas rollen en opeten.

Hoe ziet jouw favoriete driegangen diner eruit?
Duivelse vraag. Is namelijk nooit hetzelfde. Vooraf Portugese schelpjes, hoofd gebakken lever met spek en uien, na cheesecake en ijs.

[blockquote text=’Wanneer de kids zich echt gaan vervelen aan tafel en mij dus ook dan mogen ze op de telefoon of iPad.’ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]

Waar doe jij het liefst je boodschappen?
Lindenhoff maar daar ga ik altijd failliet dus dat doe ik maar heel af en toe.

Gaan de kids mee uit eten? En wat is jouw ultieme tip om het leuk te houden aan tafel.
Mijn kids gaan eigenlijk altijd al mee uit eten. Uit eten gaan met kleintjes vergt gewoon een andere insteek. Als baby slapen ze er vaak doorheen. Nu smikkelen ze vooral mee. Ik ga zelden met ze sjiek eten, dat is voor hun niet leuk. Het moet niet te lang duren. Wanneer ze zich echt gaan vervelen en mij dus ook dan mogen ze op de telefoon of iPad.

Tot slot houden we Miljuschka nog een aantal dilemma’s en snelle vragen voor: 

Coffeelover of theeleut?
Moeilijk maar als ik moet kiezen dan liever thee.

Favo tafelgezelschap:
Mijn vriend Philip. Onze liefdesrelatie bestaat zeker voor de helft uit eten.

Als ik een keer uitgebreid mag dineren met een beroemd persoon of icoon, dan is dat met…
Ashley Graham! Ik vind haar prachtig en ik denk dat we dezelfde eetlust delen.

Hier hou ik absoluut niet van:
Qua eten is dat helaas niks. Qua mensen hou ik van eerlijkheid en gunnen. Ik kan heel slecht tegen kortzichtigheid en vooroordelen.

Uitgebreid kokkerellen of quick and easy?
Hangt van de dag af. Het is over het algemeen 30/70.

Thanks Miljuschka voor de leuke antwoorden. Je kunt Miljuschka volgen op Instagram. Klik hier voor haar account.Over twee weken verschijnt er weer een Waar eet.. op de site. Heb je nog verzoekjes? Laat het ons weten, dan gaan we er misschien wel mee aan de slag!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in