Diary: Eindelijk weer beter en we vieren de liefde

Zo hebben jullie dit gemist? Ik heb mijn fotodagboek stiekem een week uitgesteld omdat ik niks te melden had. Ik was namelijk 2 weken ziek en veel meer dan mijn bed heb ik toen niet gezien. Dat leek me dus ook niet zo interessant voor jullie. Maar ik ben er weer (nog steeds niet helemaal fit trouwens) maar ik heb wel weer leuke dingen gedaan. Kijk je mee?
de dakkasIk had een leuk event bij De Dakkas in Haarlem. Wat een geweldig uitzicht heb je hier zeg! Ik ga snel weer even langs om te lunchen!

de piepershowDe dag erna ging ik naar de piepershow en dat was fantastisch. In mijn laatste vlog kan je meer beelden zien van dit unieke event. Ik vond het echt fantastisch.

Olivery olijfolie

Ik kreeg ook weer leuke foodpost van Olivery. Het is namelijk niet zomaar een olijfolie, maar een smart olive oil. In de fles zit een chip verwerkt die bijhoudt hoeveel olie je nog hebt en bestelt automatisch nieuwe olie wanneer je het nodig hebt. De olie wordt in vervolgens in een handig en duurzaam brievenbuspakketje bij je thuisbezorgd (je kan dit ook los bestellen).  De smart bottle incl. 2 navulverpakkingen haal je in huis voor €49,95 en een losse navulverpakking kost €9,95 voor 1000ml.

merlijn

Merlijn kan staan en dat doet hij het liefst de hele dag. Ook in zijn bed als hij eigenlijk moet slapen. Zo heerlijk om te zien dit.
native HaarlemIk ging met mijn mannen lunchen bij Native in Haarlem. Zo’n leuk tentje in de Vijfhoek. Ik at empanada’s, erg lekker!
nacho rapa nuiVolgens Maurits waren de Nacho’s bij Rapa Nui in Bloemendaal de lekkerste ever. Dus gingen wij zondag apart naar het strand om Nacho’s te eten. Maurits had gelijk, ze zijn echt superlekker!

Ik ging lunchen met team Pow Comms (mijn favo PR bureau) bij Bar Botanique in Amsterdam. Lekker in het zonnetje op het terras.

omelet

Ik at heel simpel een omelet uit de oven met brood. Niet heel bijzonder, de locatie is wel leuk trouwens!

Cleeff Haarlem

Deze lunch was wel heel lekker. Met vriendinnetje Madelon (en Merlijn) ging ik lunchen bij Cleeff! Ik zal binnenkort wat meer vertellen over deze hotspot. Want de laatste tijd, ben ik hier heel vaak te vinden 🙂
kopje Bloemendaal

’s Avonds gingen we een pannenkoek eten bij Pepers in Bloemendaal. Merlijn is echt dol op pannenkoeken en ik ook. Mijn ouders waren 45 jaar getrouwd dus dat moesten we even vieren. Hier zit ook het kopje van Bloemendaal waarop je uitzicht hebt op Haarlem en op het hele duingebied en de zee. Zo mooi!

Wist je dat ik tegenwoordig ook vlogs maak op Instagram? Ik neem je mee in mijn week met veel leuke en ook minder leuke belevenissen.

De komende week wordt weer leuk. Vandaag zijn Annika en ik op pad voor een nieuw project en morgen zijn we ook weer on the road. Keep you posted!

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in