fbpx
Menu

Diary: Eindelijk weer beter en we vieren de liefde

Zo hebben jullie dit gemist? Ik heb mijn fotodagboek stiekem een week uitgesteld omdat ik niks te melden had. Ik was namelijk 2 weken ziek en veel meer dan mijn bed heb ik toen niet gezien. Dat leek me dus ook niet zo interessant voor jullie. Maar ik ben er weer (nog steeds niet helemaal fit trouwens) maar ik heb wel weer leuke dingen gedaan. Kijk je mee?
de dakkasIk had een leuk event bij De Dakkas in Haarlem. Wat een geweldig uitzicht heb je hier zeg! Ik ga snel weer even langs om te lunchen!

de piepershowDe dag erna ging ik naar de piepershow en dat was fantastisch. In mijn laatste vlog kan je meer beelden zien van dit unieke event. Ik vond het echt fantastisch.

Olivery olijfolie

Ik kreeg ook weer leuke foodpost van Olivery. Het is namelijk niet zomaar een olijfolie, maar een smart olive oil. In de fles zit een chip verwerkt die bijhoudt hoeveel olie je nog hebt en bestelt automatisch nieuwe olie wanneer je het nodig hebt. De olie wordt in vervolgens in een handig en duurzaam brievenbuspakketje bij je thuisbezorgd (je kan dit ook los bestellen).  De smart bottle incl. 2 navulverpakkingen haal je in huis voor €49,95 en een losse navulverpakking kost €9,95 voor 1000ml.

merlijn

Merlijn kan staan en dat doet hij het liefst de hele dag. Ook in zijn bed als hij eigenlijk moet slapen. Zo heerlijk om te zien dit.
native HaarlemIk ging met mijn mannen lunchen bij Native in Haarlem. Zo’n leuk tentje in de Vijfhoek. Ik at empanada’s, erg lekker!
nacho rapa nuiVolgens Maurits waren de Nacho’s bij Rapa Nui in Bloemendaal de lekkerste ever. Dus gingen wij zondag apart naar het strand om Nacho’s te eten. Maurits had gelijk, ze zijn echt superlekker!

Ik ging lunchen met team Pow Comms (mijn favo PR bureau) bij Bar Botanique in Amsterdam. Lekker in het zonnetje op het terras.

omelet

Ik at heel simpel een omelet uit de oven met brood. Niet heel bijzonder, de locatie is wel leuk trouwens!

Cleeff Haarlem

Deze lunch was wel heel lekker. Met vriendinnetje Madelon (en Merlijn) ging ik lunchen bij Cleeff! Ik zal binnenkort wat meer vertellen over deze hotspot. Want de laatste tijd, ben ik hier heel vaak te vinden 🙂
kopje Bloemendaal

’s Avonds gingen we een pannenkoek eten bij Pepers in Bloemendaal. Merlijn is echt dol op pannenkoeken en ik ook. Mijn ouders waren 45 jaar getrouwd dus dat moesten we even vieren. Hier zit ook het kopje van Bloemendaal waarop je uitzicht hebt op Haarlem en op het hele duingebied en de zee. Zo mooi!

Wist je dat ik tegenwoordig ook vlogs maak op Instagram? Bekijk de laatste hier. Ik neem je mee in mijn week met veel leuke en ook minder leuke belevenissen.

De komende week wordt weer leuk. Vandaag zijn Annika en ik op pad voor een nieuw project en morgen zijn we ook weer on the road. Keep you posted!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

4 reacties

  • Alie
    24 september 2018 om 21:49

    Mooi geschreven Pauline❤️❤️😘😘

    Beantwoorden
  • Annika
    26 september 2018 om 15:19

    :)

    Beantwoorden
  • Marijke
    24 september 2018 om 13:17

    Mm, die empanada’s zien er toch wel erg zwart uit.

    Beantwoorden
  • Pauline
    24 september 2018 om 15:01

    Ze waren echt prima :)

    Beantwoorden

Reactie plaatsen