Menu

Diary: dit is niet helemaal de bedoeling

Wat een drukke weken heb ik achter de rug zeg. Omdat Annika bijna op vakantie gaat (lucky her), hadden we onze agenda’s helemaal volgepland met afspraken. Superleuk natuurlijk, maar ook niet zo handig. Want dit betekende dat ik de afgelopen week iedere avond achter de laptop zat. Dat is niet helemaal de bedoeling. Het blijft toch een beetje zoeken om de juiste werk-privé balans te vinden. Soms heb ik hem helemaal en soms ook weer helemaal niet, zoals nu. Kijk je mee?

Van deze foto hadden we er wel acht kunnen maken. Bijna iedere dag waren we samen op pad. We crossten o.a. naar Amsterdam, naar Utrecht, naar Amersfoort en weer terug.

l'aubergine foodtruck

Proefpark Haarlem was weer en ik was wederom van de partij. Ik ging zelfs 2 keer omdat ik het gewoon zo leuk vind. Ik ben het meest in mijn element op een foodfestival met goed gezelschap en lekker eten. Dit waren een soort kwarkbroodjes met bloemkoolsalsa en baba ganoush van de Foodtruck l’Aubergine. Superlekker!

pizza

Ook at ik een stukje pizza. Blijft toch mijn lievelings.
pindakaas brownieEn een pindakaas brownie van Waldo. Die is echt zo lekker!
Annika kwam ook ineens langs met Lasse en Chris. Superleuk natuurlijk. Want he, we hadden elkaar nog bijna niet gezien. Deze foto is gemaakt door Wiebrig Krakau, ik vind hem heel cool. Maurits en Chris staan er ook op, maar die moest ik er af knippen omdat ik alleen staande foto’s deel 🙂

bar beton

Another day, another meeting. Deze keer in Utrecht! Mijn moeder was mee (naar Utrecht, niet naar de meeting natuurlijk) dus die hadden we even naar een leuk tentje gebracht. We bleven ook meteen lunchen bij Bar Beton. Ik had een salade met geitenkaas in filodeeg. Volgende keer toch de grote variant nemen 🙂
abel's deliIn Utrecht kon Annika dit salted karamel popcorn ijsje bij Abel’s deli niet weerstaan. Echt lekker! Zoet maar lekker!
Ik scoorde 2 tijdschriften van Donna Hay. Normaal kocht ik die altijd op Schiphol. Maar ik heb nu al een jaar niet gevlogen. Dus toen ik ze tegenkwam in de boekhandel kon ik ze niet laten liggen.

meeting

Wij hadden een leuke afspraak voor een samenwerking. Extra leuk, want naast goede koffie, kreeg ik ook bananabread.
lunchen bij MorrisIk had wederom een afspraak maar deze keer in mijn eigen stad. Kon ik het meteen even combineren met een lunch bij Morris. Ik had bao’s met pulled pork. Erg lekker!
familie bastFamily time! Op een mooie dag gingen we nog snel even naar het strand om te barbecuen bij Tijn. Zolang het nog kan, ben ik daar graag te vinden. Ik word zo ontspannen van de zee. Krijg dan meteen het vakantie gevoel.

barbecuen bij Tijn

Ik koos voor bavette van de bbq. Erg lekker, maar wel enorm veel. Vond Maurits niet erg want hij kreeg dus ook de helft van mij. Je mag zelf salades, sauzen en aardappeltjes opscheppen. Ik houd hier zo van. Lekker low profile eten op een mooie plek.

ricotta pannenkoeken

Annika en ik waren uitgenodigd voor een perslunch bij Martinus in Haarlem. Extra leuk omdat het in onze eigen stad is natuurlijk. We zijn helemaal enthousiast, Annika zal er binnenkort een blog over schrijven.

yoghurt barn

Ik ging alleen met Merlijn de stad in. Vond ik echt heel gezellig. Ik kon alleen niet naar de wc, want hoe doe je dat? Je laat je kind immers niet alleen ergens staan. Als jullie tips hebben, let me know. Ik had nog een klein werk afspraakje bij de Yoghurt Barn en dat combineerde ik meteen met frozen yoghurt. Yum!

Wist je dat ik tegenwoordig ook vlogs maak op IGTV. Iedere week neem ik je mee in mijn leven. Bekijk mijn laatste vlog hier.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

10 reacties

 • Annika
  4 september 2018 om 11:48

  Ah bedankt voor de tip!

 • Janneke
  3 september 2018 om 23:00

  Hema heeft vaak een grote invalide/ verschoningsplek wc....heel handig: kan ik baby verschonen, peuter laten plassen en als iedereen klaar is zelf ook nog even plassen. En.peuter blij want ze krijgt een Maria bicuitje daarna van de wc juf.

 • Pauline
  3 september 2018 om 15:27

  Thanks voor jullie tips!

 • Pauline
  3 september 2018 om 15:26

  Oh echt? Wat bizar!

 • Pauline
  3 september 2018 om 15:26

  oh wat een goede tip, thanks!

 • Ivy
  3 september 2018 om 12:54

  Invalidentoilet, als het niet druk is wc op een kier. Toen peuter naar de wc moest, personeel gevraagd even op baby te letten. Je moet wat!

 • Marjolein
  3 september 2018 om 12:02

  Hier in Denemarken (en verder in Scandinavie ook geloof ik) zet men de kinderwagen met kind erin gewoon buiten voor deur van het cafe/restaurant. Vooral in de winter vind men het hier onhandig om het kind helemaal uit te kleden, en vervolgens na de koffie weer helemaal in te pakken. Zelfs in Kopenhagen.

 • Charlotte
  3 september 2018 om 09:16

  Het personeel wil vaak ook wel even een oogje in het zeil houden.

 • Ellen
  3 september 2018 om 07:58

  Dat doe ik ook hoor! Ik laat mijn kinderwagen echt niet in de wc staan:-)

 • Anne
  3 september 2018 om 07:21

  misschien niet helemaal zoals t hoort maar ik ga dan vaak plassen op t invalidetoilet. Je rijd zo met je hele hebben en houden naar binnen toe ;). In veel gelegenheden hebben ze ook de verschoontafel daar dus dan is het helemaal handig! Succes met balans zoeken!( en vinden)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.