Diary: dit is niet helemaal de bedoeling

Wat een drukke weken heb ik achter de rug zeg. Omdat Annika bijna op vakantie gaat (lucky her), hadden we onze agenda’s helemaal volgepland met afspraken. Superleuk natuurlijk, maar ook niet zo handig. Want dit betekende dat ik de afgelopen week iedere avond achter de laptop zat. Dat is niet helemaal de bedoeling. Het blijft toch een beetje zoeken om de juiste werk-privé balans te vinden. Soms heb ik hem helemaal en soms ook weer helemaal niet, zoals nu. Kijk je mee?

Van deze foto hadden we er wel acht kunnen maken. Bijna iedere dag waren we samen op pad. We crossten o.a. naar Amsterdam, naar Utrecht, naar Amersfoort en weer terug.

l'aubergine foodtruck

Proefpark Haarlem was weer en ik was wederom van de partij. Ik ging zelfs 2 keer omdat ik het gewoon zo leuk vind. Ik ben het meest in mijn element op een foodfestival met goed gezelschap en lekker eten. Dit waren een soort kwarkbroodjes met bloemkoolsalsa en baba ganoush van de Foodtruck l’Aubergine. Superlekker!

pizza

Ook at ik een stukje pizza. Blijft toch mijn lievelings.
pindakaas brownieEn een pindakaas brownie van Waldo. Die is echt zo lekker!
Annika kwam ook ineens langs met Lasse en Chris. Superleuk natuurlijk. Want he, we hadden elkaar nog bijna niet gezien. Deze foto is gemaakt door Wiebrig Krakau, ik vind hem heel cool. Maurits en Chris staan er ook op, maar die moest ik er af knippen omdat ik alleen staande foto’s deel 🙂

bar beton

Another day, another meeting. Deze keer in Utrecht! Mijn moeder was mee (naar Utrecht, niet naar de meeting natuurlijk) dus die hadden we even naar een leuk tentje gebracht. We bleven ook meteen lunchen bij Bar Beton. Ik had een salade met geitenkaas in filodeeg. Volgende keer toch de grote variant nemen 🙂
abel's deliIn Utrecht kon Annika dit salted karamel popcorn ijsje bij Abel’s deli niet weerstaan. Echt lekker! Zoet maar lekker!
Ik scoorde 2 tijdschriften van Donna Hay. Normaal kocht ik die altijd op Schiphol. Maar ik heb nu al een jaar niet gevlogen. Dus toen ik ze tegenkwam in de boekhandel kon ik ze niet laten liggen.

meeting

Wij hadden een leuke afspraak voor een samenwerking. Extra leuk, want naast goede koffie, kreeg ik ook bananabread.
lunchen bij MorrisIk had wederom een afspraak maar deze keer in mijn eigen stad. Kon ik het meteen even combineren met een lunch bij Morris. Ik had bao’s met pulled pork. Erg lekker!
familie bastFamily time! Op een mooie dag gingen we nog snel even naar het strand om te barbecuen bij Tijn. Zolang het nog kan, ben ik daar graag te vinden. Ik word zo ontspannen van de zee. Krijg dan meteen het vakantie gevoel.

barbecuen bij Tijn

Ik koos voor bavette van de bbq. Erg lekker, maar wel enorm veel. Vond Maurits niet erg want hij kreeg dus ook de helft van mij. Je mag zelf salades, sauzen en aardappeltjes opscheppen. Ik houd hier zo van. Lekker low profile eten op een mooie plek.

ricotta pannenkoeken

Annika en ik waren uitgenodigd voor een perslunch bij Martinus in Haarlem. Extra leuk omdat het in onze eigen stad is natuurlijk. We zijn helemaal enthousiast, Annika zal er binnenkort een blog over schrijven.

yoghurt barn

Ik ging alleen met Merlijn de stad in. Vond ik echt heel gezellig. Ik kon alleen niet naar de wc, want hoe doe je dat? Je laat je kind immers niet alleen ergens staan. Als jullie tips hebben, let me know. Ik had nog een klein werk afspraakje bij de Yoghurt Barn en dat combineerde ik meteen met frozen yoghurt. Yum!

Wist je dat ik tegenwoordig ook vlogs maak op IGTV. Iedere week neem ik je mee in mijn leven. Bekijk mijn laatste vlog hier.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in