5 x lekkere curry recepten

5 x lekkere curry recepten

Curry’s, ik ben er dol op! De lekkerste vind je op de streetfoodmarkten in Thailand of Maleisie. Maar thuis kun je ook heerlijke curry’s maken. Ik deel daarom mijn vijf favoriete curry recepten met jullie. Ik hou van een lekkere, pittige curry. Je kunt er alle kanten mee op. Maak bijvoorbeeld een lekkere vega curry met bloemkool of zoete aardappel. Of ga voor een Thaise curry met kip en veel groenten. Ik vind het, het perfecte comfort food maaltje. Helemaal op de wat koudere dagen, die er natuurlijk weer aan zitten te komen. Ik hou best wel van een beetje pit,  maar het moet niet overheersend zijn. Mijn favoriete curry is toch wel de rode curry.

[blockquote text=’Ik hou van een lekkere, pittige curry. Je kunt er alle kanten mee op en het is het perfecte comfort food maaltje. ‘ text_color=” title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=” quote_icon_size=”]

Een curry is helemaal niet moeilijk om te maken. Dat zul je wel zien in deze curry recepten. Nu kun je natuurlijk zelf currypasta maken. Maar eerlijk is eerlijk, daar heb je toch niet altijd tijd voor? Ook wij gebruiken kant-en-klare currypasta’s. Die van Kumar’s zijn erg fijn en daar zit niet heel veel zooi in. En als je wel de tijd hebt is het natuurlijk hartstikke leuk en lekker om zelf een currypasta te maken.

Vergeet niet dit lijstje met curry recepten op te slaan in de Uit Pauline’s Keuken app. Dan heb je het altijd bij de hand? Heb je de app nog niet gedownload? Download hem nu GRATIS! Klik hier voor de Apple versie en hier voor de Android versie. 

Voor het curry recept klik je op de link boven de foto. Laat je nog even weten welke van deze 5 curry recepten jouw favoriet is?

Rode vegetarische curry

rode vegetarische curry

Vega bloemkoolcurry

vega bloemkool curry

Zoete aardappel curry

zoete-aardappel-curry-

Indiase curry

indiase curry

Thaise groene curry

thaise currry

 

13 september 2018


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in