pauline en annika

Diary: dit vind ik echt verschrikkelijk

Als ik aan de afgelopen twee weken denk, denk ik alleen maar aan mijn buikgriep. Stom, dat juist dat negatieve blijft hangen. Want als ik mijn foto’s bekijk, zie ik juist veel leuke dingen. Ik ging spontaan lunchen bij een nieuwe hotspot in Haarlem met Maurits en Merlijn maakte kennis met heel veel dieren. En dat vond hij geloof ik niet zo boeiend. Kijk je mee naar mijn afgelopen twee weken?

pauline weuringDeze foto hoorde eigenlijk nog bij mijn vorige overzicht. Na Haarlem Culinair had ik nog zin in een lekker ijsje van Pierre. Ik heb Ruby Chocolade ijs en bokkenpootjes. Zo lekker! Je kan mij niet blijer maken, dan met ijs.

bambu kitchenMaurits was onverwachts thuis en omdat uit eten nu wat lastiger is, gingen we samen buiten de deur lunchen. We ontdekten Bambu Kitchen. Een nieuwe hotspot in Haarlem. Echt een dikke vette aanrader. Ik vertel er binnenkort meer over.

maurits en merlijn

We gingen met Merlijn naar de geitenboerderij. Hij vond het eerst maar niks. Later trok hij nog een geit aan zijn oor. Volgende keer maar een nieuwe poging. Gelukkig vond ik het wel leuk 🙂
geitenboerderij ridammerhoeveEn de geit vond het ook niet zo erg. Ik denk dat hij ook wel wat gewend is, met al die kindjes. Ik ga altijd naar de Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos trouwens. Leuk plekje voor kinderen.

pauline en annikaAnnika en ik zijn met heel veel dingen bezig.  Dus we hadden even een lunch slash werkbespreking ingelast. Soms is het even nodig om alles weer op een rijtje te zetten. Het lijkt misschien allemaal heel simpel, beetje koken, fotograferen en dit delen. Maar er komt veel meer kijken. Een stukje marketing, grote projecten, aanpassingen en content planning. En ook dat vind ik heel leuk.

de lindenhoff

En toen werd ik ziek. Voor de tweede keer in twee maanden tijd de buikgriep. Zo stom, want ik heb dit anders nooit. Ik denk toch dat Merlijn alle virussen van de crèche mee naar huis neemt.  Ik ben flauwgevallen en zoals je misschien weet is dat voor mij zo’n beetje het ergste wat mij kan overkomen. Ik ben daar zo bang voor en daardoor gebeurt het juist heel vaak. Ik vind het echt verschrikkelijk. Het begon woensdag en zaterdag was ik gelukkig weer beter. Dus ging ik naar de Lindenhoff. Ik moet dan gewoon even wat leuks doen en vooral ook even weer terug zijn in de bewoonde wereld.

de lindenhoff

En toen vond ik dat ik deze appeltaart wel verdiend had. Hij was homemade en daardoor echt lekker. Met grote stukken appel, knapperig deeg en slagroom. Ja ik was echt weer beter.

tomatensoep zelf maken

We namen lekker desembrood mee van Restaurant van As en heel veel tomaten. En van die tomaten maakte Maurits zijn famous tomatensoep. Echt heerlijk. Ik vind dat echt een zaterdagmaaltje, soep en brood. Met heel veel boter. Het is ook alweer zo herfstig buiten, daar past soep helemaal goed bij.

blogs schrijvenAnnika had de honneurs goed waargenomen, maar toch moest ik nog even achter de laptop kruipen om dit dagboekje in elkaar te zetten. Geen probleem om dit op zaterdagavond even te doen. Het nadeel van ziek zijn als ondernemer is dat je je werk toch weer moet inhalen. Gelukkig vind ik mijn werk heel leuk.

Wisten jullie dat ik trouwens ook weekvlogs maak op IGTV? Bekijk hier de laatste.

Deze week zijn Annika en ik veel onderweg voor afspraken. Komend weekend is er weer Proefpark in Haarlem, ik denk dat we daar ook nog een hapje gaan proeven.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in