Diary: Het fort alleen bewaken, Zeeland en zomerse dagen

Terwijl Pauline nog steeds van een heerlijke en welverdiende vakantie geniet, run ik Uit Pauline’s Keuken in m’n uppie. En dat gaat prima! Natuurlijk vind er af en toe nog steeds overleg plaats, maar dat proberen we toch een beetje binnen de perken te houden als een van ons met vakantie is. Het nadeel van dit werk is dat het nooit stopt en je altijd wel iets hebt om over te praten. Het is natuurlijk ook onze passie, dus we vinden het ook alleen maar leuk. Ik neem de diary dit keer over en laat jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan. Ik ben onder andere met mijn vriend en zoontje naar Zeeland geweest, op bezoek bij Pauline, Maurits en Merlijn. Kijk snel verder voor al mijn belevenissen.

Foodfestival Eten op rolletjes was in Haarlem. Pauline & ik zijn dol op foodfestivals, maar door het vele aanbod zijn we wel een beetje verwend geraakt. We vinden al niet snel meer iets bijzonder. Toch werden we verrast bij Eten op rolletjes. We aten daar heerlijke Mac ’n Cheese bitterballen, erg lekker!

Natuurlijk waren onze mannen ook van de partij. Helaas was Maurits er niet bij toen we deze foto maakten, dus niet de foto is niet helemaal compleet..Het was het eerste foodfestival voor Merlijn & Lasse. Volgens mij vonden ze het wel leuk 😉

Pauline had het getroffen met het weer. Ze ging lekker naar het strand (groot gelijk). Ze at daar deze heerlijke Ceasar salade bij Tijn Akersloot. Onze favoriete strandtent.

En ze ging lunchen bij Pllek in Amsterdam. Ik hoorde dat het heel leuk was, dus daar moet ik binnenkort ook eens naar toe.

De Dakkas

Ik ging ondertussen op hotspot bezoek bij DeDAKKAS in Haarlem. Later deze week vertel ik je alles over deze te gekke tent op de blog.

Pauline, Maurits & Merlijn waren een weekje in Zeeland, Cadzand en wij kwamen een weekendje op bezoek. Zeeland is zo leuk! Ik was er voor het eerst, maar ik weet nu al dat ik hier vaker naar toe ga. We gingen een middagje naar Sluis en lunchten bij de Eetboetiek. Dit restaurant is van de broer van Sergio Herman. Ik koos de garnalenkroketten (mijn lievelings) en het waren de lekkerste die ik ooit geproefd heb.

Lasse was natuurlijk ook van de partij. Hij kon lekker spelen met Merlijn. Ze leggen steeds meer contact met elkaar. Af en toe vind Lasse het spelen met andere kindjes nog spannend, maar dat zal steeds beter gaan naarmate hij ouder wordt. Lasse is nu alweer 7,5 maand, de tijd vliegt!

De dag erna gingen we naar Knokke. En ja, ook dan draait het om eten. We vinden het leuk om nu wat uitgebreider te lunchen, dat is toch wat makkelijker met de boys. Ik at deze heerlijke bruschetta met tomaat, parmaham en mozzarella bij Blé d’Or. Superlekker en leuk tentje om heen te gaan.

En zo kijk ik als ik een lekker taartje krijg:

Pauline heeft de komende week nog lekker vakantie. Ik ga weer aan de slag voor Uit Pauline’s Keuken en ik ga dit weekend naar de Ardennen met mijn schoonfamilie. Superleuk! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in