10 x homemade ijsrecepten

10 x homemade ijsrecepten

Ik ben dol op ijs! Mijn favoriete ijsjes zijn softijs en Italiaans schepijs. Met deze tien ijsrecepten maak je thuis een heerlijk ijsje klaar. Of een ijstaart of een lekkere popsicle. Ook heel erg lekker! Als je in de zomer jarig bent is het superleuk om een ijstaart te maken in plaats van een gewone taart. Mijn favoriete ijssmaken zijn met name de zoete smaken zoals kokos, tiramisu, koffie, koekjes en chocola. Maar af en toe een frisse smaak kan ik ook erg waarderen. Ik neem dan meestal iets van fruit, zoals limoen of citroen.

Met deze ijsrecepten kan je in ieder geval alle kanten op. Voor de meeste ijsrecepten heb je niet eens een ijsmachine nodig, dus dat is handig! Mijn favoriet in dit lijstje van 10 ijsrecepten zijn de licor 43 ijsjes. Maar ik vind het lastig kiezen, want de ijsrepen met bramen zijn ook heerlijk. En een affogato gaat er bij mij ook altijd wel in. Welke van deze ijsrecepten is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments. En is er nog een ijsrecept dat je graag terug zou willen zien op de blog?

Klik op de titel boven elke foto voor het hele recept.

Licor 43 ijsjes

Licor 43 ijsjes

Affogato

affogato - espresso met ijs

Yoghurt fruitijsjes met mango en banaan

yoghurt fruitijsjes

IJsrepen met bramen

yoghurtijs recept

Kokosijs van 3 ingrediënten 

kokosijs

Mango yoghurt ijsjes

mango yoghurt ijsjes

Peanutbutter ice cream sandwich

Peanutbutter Icecream sandwiches

Frambozen meringue ijstaart

meringue ijstaart

Ananas kokosijs

Ananas Kokos ijs

Zelfgemaakte viennetta 

Viennetta

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

BewarenBewaren

28 juni 2018


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in