falafel salade

Diary: 3 shoots en softijs cravings

Altijd als ik een nieuw fotodagboekje begin, moet ik eerst even kijken waar ik gebleven was. Er gebeurt zoveel momenteel en mijn geheugen laat mij wel eens in de steek (mombrains). Gelukkig maak ik overal foto’s van, want anders weet ik echt niet meer wat ik gedaan heb. De afgelopen weken stonden in het teken van veel werken. We hadden 3 kookshoots, waarvan één op een hele mooie locatie aan het water. Kijk je mee?

Yes het zonnetje liet zich volop zien en dat betekent, lekker naar het strand. Ik kom daar altijd helemaal tot rust én helemaal in de vakantiestemming.

We zaten bij Tijn zoals je al in mijn favorieten artikel hebt kunnen lezen. Ik zat ernstig te twijfelen tussen de salade met burrata en deze wrap met falafel en biet. Gelukkig koos Maurits deze optie (deze keer niet onder dwang) en kon ik hier ook een hap van proeven. Yum!

Als je mij via Instastories volgt, weet je dat ik een enorme chocoladejunk in huis heb. Mijn chocolade moederdaghart was dan ook verdwenen voor ik er erg in had. Van mijn vrienden van Pow comms kreeg ik deze Tony’s reep met duidelijke instructies. Vond hij niet erg, want hij hield toch niet zo van wit 😉

We gingen naar een zorgboerderij (Boerderij Zorgvrij) en stiekem was ik nog meer enthousiast dan Merlijn. Merlijn sliep vooral toen ik de koetjes, kalfjes en geiten bewonderde.

En nog een reden waarom ik het daar zo leuk vind, er zit een pannenkoekenhuis (onder de Platanen in Velsen Zuid) bij.

Annika, Chris en Lasse waren ook van de partij. Onze uitjes zijn tegenwoordig meer ’s middags. Want om opa en oma meteen op 2 baby’s te laten passen is misschien nog wat teveel van het goede.

Ik snoep de laatste tijd teveel. Ze zeggen toch dat je hongerig wordt van slaapgebrek? Dat is nu mijn excuus. In ieder geval vond ik dat het anders moest, dus maakte ik braaf fruitsalades en haalde ik allemaal snackgroentes in huis. Totdat ik de hele dag softijsjes voorbij zag komen. En ja je weet het, ijs kan ik niet weerstaan.

Dat compenseer ik dan weer met salade met falafel. Het is dit recept trouwens, alleen dan plus feta.

Ik bestelde nieuwe schoenen en had ernstig keuzestress. Op aanraden van jullie ben ik voor de rechter gegaan. Ze zijn van Omoda trouwens.

Ik ging met mijn mannen naar Laren, beetje lunchen, beetje shoppen. Ik at deze lekkere salade Niçoise bij Mauve. Ik kocht trouwens een leren jasje bij House of Poems en 2 sweatshirts bij Sissy Boy.

Annika en ik hadden een shoot voor Hartman Outdoor. Ik kookte alles en dat was geen straf. We waren in Rotterdam en hadden een enorme buitenkeuken met uitzicht op de Bergse voorplas.

Het thema was BBQ, er waren modellen en heel veel tuinmeubilair. Annika deed de styling. Het was een shoot voor 2019 dus het resultaat kunnen we jullie dan pas laten zien.

Ik ben morgen jarig, maar ik vierde het gisteren. Heel klein deze keer. En dat was helemaal prima. Ik ben goed verwend en het was een leuke dag!

Annika heeft nu 2 weken vakantie en ik neem zelf ook een weekje vrij. We gaan nog een weekendje naar Schiermonnikoog en verder gewoon weer aan de slag.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in