10 x makkelijke eenpansgerechten (One Pot)

10 x makkelijke eenpansgerechten (One Pot)

Wij houden van makkelijk, snel en vers koken. Deze tien makkelijke eenpansgerechten behoren allemaal tot die categorie. Voor deze gerechten heb je maar 1 pan nodig. Dat is niet alleen handig, want weinig afwas, maar ook makkelijk. De eenpansgerechten zijn niet nieuw op onze blog. We hebben er zelfs een aparte categorie van gemaakt. Wist je dat er iedere dinsdag een eenpansgerecht online komt? Onder de noemer ‘One Pot’ delen we iedere dinsdag een lekker en makkelijk gerecht, die je dus maakt met behulp van 1 pan. Of 1 wok, ovenschaal of tray. Superhandig!

Ga je binnenkort op vakantie? Misschien ga je wel naar de camping of naar een vakantiehuisje met een kookgelegenheid. Dan bieden deze makkelijke eenpansgerechten echt een uitkomst. Vaak heb je niet de beschikking over allerlei keukenapparatuur op je vakantieadres. Deze eenpansgerechten zijn makkelijk te bereiden op de camping (de ovengerechten niet natuurlijk) of in het vakantiehuisje. Sla dit lijstje op in je favorieten op de site of in de app, zodat je altijd deze makkelijke recepten bij de hand hebt. Op deze manier kun je toch lekker en vers koken, zonder dat je heel veel moeite hoeft te doen. En is dat niet wat we stiekem iedere dag wel willen?

Klik op de link boven de foto voor het hele recept.

Paprikastoof met worstjes

paprikastoof

Mosselen uit de oven

mosselen uit de oven

Tomaten risotto met burrata

tomaten risotto

Bietensoep met geitenkaascreme

bietensoep

Visstoofpotje

visstoofpotje

Groene couscous met feta

groene couscous

Gnocchi met citroensaus en spinazie

eenpans gnocchi

Lente-ui soep

lente ui soep

Gamba pan

gamba pan

Wokgerecht met kip en Aziatische pesto

wok gerecht

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

24 mei 2018


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in