10 x supersnelle recepten (max. 30 minuten)

10 x supersnelle recepten (max. 30 minuten)

Pauline schreef laatst dat ze sinds ze moeder nog vaker kiest voor snelle, makkelijke maar verse maaltijden. Supersnelle recepten die in maximaal 30 minuten klaar zijn. Ik ook trouwens. Ik kook graag iedere dag vers, maar het liefst wel snel. En ik vind het prima om maximaal 30 minuten te besteden aan een lekkere, verse maaltijd. En wij blijken daar niet de enige in te zijn. Jullie vroegen massaal om makkelijke en snelle recepten. Nou, die hebben we genoeg! Wij hebben op de blog de Fresh & Easy rubriek. Dit zijn allemaal makkelijke, snelle recepten met verse ingrediënten. Sommige recepten moeten wel even in de oven, maar dat rekenen we niet als bereidingstijd, want je kunt dan in de tussentijd wat anders doen. Ik heb 10 supersnelle recepten voor jullie op een rij gezet. Dit is slechts een greep uit onze mega receptenarchief.

Sla dit lijstje vooral op in je favorieten in de app of op de website. Dan heb je het altijd bij de hand in geval van gebrek aan inspiratie. Er zit voor ieder wat wils bij, van vis tot vlees en vega. Met deze 10 supersnelle recepten heb je geen excuses meer om lekker vers te koken. Zoek je nog meer inspiratie? Klik hier voor al onze Fresh & Easy recepten. Maar nu is het eerst tijd voor het lijstje met 10 supersnelle recepten. Klik op de link boven de foto voor het hele recept. Veel kookplezier!

Wraps met biefstuk en groene salsa

wraps met biefstuk en groene salsa-9

Mosselen uit de oven

mosselen uit de oven

Spaghetti carbonara

spaghetti carbonara

Linzenschotel met boerenkoolpesto

linzensalade-met-boerenkoolpesto

Zoete aardappel curry

zoete-aardappel-curry-

Wortelsoep met spekjes, geitenkaas en tijm

Wortelsoep recept

Aziatische kipburger

aziatische-kipburger

Mexicaanse lasagne

mexicaanse taco lasagne

Aziatische noedels met groenten 

noedels met groenten

Bloemkool risotto met geitenkaas

bloemkool risotto

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in