fbpx
Menu

TUC met avocado, geitenkaas en granaatappel + update

De TUC insiders zijn bekend en inmiddels heb ik al heel veel lekkere TUC creaties voorbij zien komen op Instagram met de #TOPYOURTUC. Zelf maakte ik nog een lekkere variatie van een TUC met avocado, geitenkaas en granaatappel. Heerlijk fris! Ik serveerde het op een TUC Zaden & Bieslook. Deze smaken passen er goed bij. Het zoute, frispittige biscuitje met de romige avocadospread, de zachte geitenkaas, afgemaakt met frisse granaatappelpitjes. Lekker hapje hoor. Je maakt het in een handomdraai en op deze manier zet je toch iets origineels op tafel. Ik zie het al helemaal voor me. Een schaal vol met verschillende TUCjes die allemaal op een andere manier belegd zijn. En dan gezellig met je vrienden alles delen en proeven.

De creaties van mijn insiders zien er  trouwens ook fantastisch uit. Ik vind het zo leuk om al jullie creatieve TUC variaties voorbij te zien komen op social media. Blijf mij ook vooral taggen met #uitpaulineskeuken. Dan kan ik jullie creaties blijven volgen. En zo kunnen jullie ook inspiratie bij elkaar blijven op doen. Superleuk toch? Ik heb er een aantal uitgepikt om aan jullie te laten zien. Maar pas op, je krijgt meteen trek!

Little afternoon snackkk 🤘😏 Ik was nog niet uitgetopt en uitgetuct hoor 🍪👀 Voor topping number ✌ maakte ik zoete aardappel hummus. Dat in combinatie met TUC paprika, feta, granaatappelpitjes & peterselie = heavennn🙏! Sweet& salty 💖 En vooruit je mag de zoete aardappel hummus ook op iets anders smeren als je wilt dus hier is het receptje; Zoete aardappel hummus; 125 gram kikkererwten (uit blik) 100 gram zoete aardappel (gekookt+afgekoeld) 1 tl kurkuma 1 tl komijnzaad Half teentje knoflook 1 el honing Snufje paprikapoeder Peper/ zout 10 gram kokosolie (gesmolten) Benodigdheden; Keukenmachine Bereidingswijze; Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en laat draaien tot je een glad mengsel hebt. Schraap het mengsel af en toe van de zijkanten af met een lepel zodat het goed door blijft draaien. #topyourtuc #bloginsider #uitpaulineskeuken

Een bericht gedeeld door L A U R A ~♡☆ SUPERVOOD ❃° (@lauras_super_vood) op

Wat een lekkere creaties zitten er tussen he? Mij lijkt de TUC met bietenmousse erg lekker. Maar ook de TUCjes met vegetarische balletjes zien er goed uit. Eigenlijk kan ik niet kiezen, haha. Welke TUC lijkt jou het lekkerst?

En dan is het nu tijd voor mijn creatie. De TUC met avocado, geitenkaas en granaatappelpitjes.

Tuc met advocado

Ingrediënten voor 1 pak
1 pak TUC Zaden & Bieslook
1 rijpe avocado
1 el yoghurt
100 gr zachte geitenkaas
50 gr granaatappelpitjes
Paar takjes bieslook gehakt
Peper en zout

Zo maak je het
Halveer de avocado en prak het vruchtvlees glad met een vork.

Breng de avocadospread op smaak met 1 eetlepel yoghurt, peper en zout en wat fijngehakte bieslook.

Besmeer de TUC Zaden & Bieslook met de avocadospread. Verkruimel de geitenkaas over de avocado. Garneer de TUCjes met wat granaatappelpitjes.

Tuc met advocado

Tuc met advocado

Ga jij deze versie ook maken? Blijf de komende tijd vooral je creaties delen op Instagram met de #TOPYOURTUC & #uitpaulineskeuken. Dit bericht is in samenwerking met TUC, lees hier mijn disclaimer.

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

Reactie plaatsen