Borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel
Lekker borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel. Heerlijk fris! Het zoute, frispittige toastje met de romige avocadospread, de zachte geitenkaas, afgemaakt met frisse granaatappelpitjes. Lekker hapje hoor. Je maakt het in een handomdraai en op deze manier zet je toch iets origineels op tafel.

Ingrediënten voor 1 pak
1 pak toastjes
1 rijpe avocado
1 el yoghurt
100 gr zachte geitenkaas
50 gr granaatappelpitjes
Paar takjes bieslook gehakt
Peper en zout
Zo maak je het
Halveer de avocado en prak het vruchtvlees glad met een vork.
Breng de avocadospread op smaak met 1 eetlepel yoghurt, peper en zout en wat fijngehakte bieslook.
Besmeer de toastjes met de avocadospread. Verkruimel de geitenkaas over de avocado. Garneer met wat granaatappelpitjes.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Recepten bewaren?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in
