Borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel
De TUC insiders zijn bekend en inmiddels heb ik al heel veel lekkere TUC creaties voorbij zien komen op Instagram met de #TOPYOURTUC. Zelf maakte ik nog een lekkere variatie van een TUC met avocado, geitenkaas en granaatappel. Heerlijk fris! Ik serveerde het op een TUC Zaden & Bieslook. Deze smaken passen er goed bij. Het zoute, frispittige biscuitje met de romige avocadospread, de zachte geitenkaas, afgemaakt met frisse granaatappelpitjes. Lekker hapje hoor. Je maakt het in een handomdraai en op deze manier zet je toch iets origineels op tafel. Ik zie het al helemaal voor me. Een schaal vol met verschillende TUCjes die allemaal op een andere manier belegd zijn. En dan gezellig met je vrienden alles delen en proeven.
En dan is het nu tijd voor mijn creatie. De TUC met avocado, geitenkaas en granaatappelpitjes.
Ingrediënten voor 1 pak
1 pak TUC Zaden & Bieslook
1 rijpe avocado
1 el yoghurt
100 gr zachte geitenkaas
50 gr granaatappelpitjes
Paar takjes bieslook gehakt
Peper en zout
Zo maak je het
Halveer de avocado en prak het vruchtvlees glad met een vork.
Breng de avocadospread op smaak met 1 eetlepel yoghurt, peper en zout en wat fijngehakte bieslook.
Besmeer de TUC Zaden & Bieslook met de avocadospread. Verkruimel de geitenkaas over de avocado. Garneer de TUCjes met wat granaatappelpitjes.
Dit bericht is in samenwerking met TUC, lees hier mijn disclaimer.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan