Menu

Borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel

De TUC insiders zijn bekend en inmiddels heb ik al heel veel lekkere TUC creaties voorbij zien komen op Instagram met de #TOPYOURTUC. Zelf maakte ik nog een lekkere variatie van een TUC met avocado, geitenkaas en granaatappel. Heerlijk fris! Ik serveerde het op een TUC Zaden & Bieslook. Deze smaken passen er goed bij. Het zoute, frispittige biscuitje met de romige avocadospread, de zachte geitenkaas, afgemaakt met frisse granaatappelpitjes. Lekker hapje hoor. Je maakt het in een handomdraai en op deze manier zet je toch iets origineels op tafel. Ik zie het al helemaal voor me. Een schaal vol met verschillende TUCjes die allemaal op een andere manier belegd zijn. En dan gezellig met je vrienden alles delen en proeven.

En dan is het nu tijd voor mijn creatie. De TUC met avocado, geitenkaas en granaatappelpitjes.

Tuc met advocado

Ingrediënten voor 1 pak
1 pak TUC Zaden & Bieslook
1 rijpe avocado
1 el yoghurt
100 gr zachte geitenkaas
50 gr granaatappelpitjes
Paar takjes bieslook gehakt
Peper en zout

Zo maak je het
Halveer de avocado en prak het vruchtvlees glad met een vork.

Breng de avocadospread op smaak met 1 eetlepel yoghurt, peper en zout en wat fijngehakte bieslook.

Besmeer de TUC Zaden & Bieslook met de avocadospread. Verkruimel de geitenkaas over de avocado. Garneer de TUCjes met wat granaatappelpitjes.

Tuc met advocado

Tuc met advocado

Ga jij deze versie ook maken? Blijf de komende tijd vooral je creaties delen op Instagram met de #TOPYOURTUC & #uitpaulineskeuken. Dit bericht is in samenwerking met TUC, lees hier mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.