10 x topping voor op een TUCje + het winnende recept

10 x topping voor op een TUCje + het winnende recept

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat een fantastische TUC creaties hebben mijn insiders gemaakt zeg! Ongeveer een maand geleden deed ik een oproepje voor foodies die zin hadden om aan de slag te gaan met TUC. TOP your TUC was de uitdaging! Bedenk een lekkere topping voor op een TUCje. Het moest leuk, creatief, makkelijk en vooral lekker worden. Via de #TOPYOURTUC heb ik heel veel toffe inzendingen voorbij zien komen. Zelf bedacht ik ook 2 verschillende toppings. Eerst deelde ik het recept voor een TUC Original met carpaccio en truffelmayonaise, lekker fancy. Mijn tweede recept was lekker fris. Ik topte de TUC Zaden & Bieslook af met avocadospread, geitenkaas en granaatappel. Lekker!

Tuc met advocado

Inmiddels ben ik door mijn hele voorraad TUC heen. We belegden ze thuis met alles wat we maar in de koelkast konden vinden. Van simpele plakjes brie tot complete kunstwerken met verschillende kazen en vleeswaren. En eerlijk is eerlijk, er gingen er ook heel veel rechtstreeks de mond in. Want ook dat blijft gewoon lekker. Inmiddels is de receptuur van TUC vernieuwd en verbeterd, ze worden nu gemaakt met zonnebloemolie. Good to know!

Uit alle inzendingen hebben we een TUC TOPper gekozen. Deze topper wint een XL borrelpakket. Wie de gelukkige winnaar is, lees je onderaan het artikel. Maar eerst zet ik mijn favorieten op een rijtje.Ik vind dit echt een plaatje om te zien. En de smaken lijken me ook heerlijk. Ik houd echt van de combi zoete aardappel met feta. De granaatappelpitjes maken het helemaal af.Superleuk idee om op deze manier groente te verwerken op een TUCje. En biet en geitenkaas zijn meant to be! De topping van balsamico en pijnboompitjes vind ik ook goed bedacht.

Brie, spek en honing, dan heb je mij al. Dit is een van mijn favo combi’s! Leuk idee om ook nog groene asperge toe te voegen. Lekker Spaans. Het is heel simpel, maar ziet er super gezellig uit. En die smaken zijn gewoon heel lekker bij elkaar. Ik vind het idee om druiven te roosteren met tijm en honing heel origineel. En ik denk dat dit waanzinnig smaakt met de frisse smaak van de cottage cheese.  Oh wauw! Pulled chicken en dat op een TUCje. Wat geniaal! En die topping van zure room is gewoon heel lekker! Nog een favoriet is deze TUC met makreel! Ik vind de presentatie heel erg mooi en elegant. En die smaken zijn gewoon heel lekker. Ik denk dat de combinatie met de TUC Zaden & Bieslook ook heel lekker is. Altijd lekker Serrano ham met ricotta en een takje rucola. Zo zie je maar weer hoe makkelijk het kan zijn om een lekker (en luxe uitziend) hapje te maken.

En ook de presentatie van deze TUC met scrambled egg en salami vind ik top.

And the winner is…tuc met vijg topping

…Arieta Cookingdom. Zij bedacht dit TUCje met vijgenjam, prosciutto en rucola op basis van haar favo pizza. Het zoete van de jam is heerlijk in combinatie met de zoute ham. En omdat deze smaken al zo uitgesproken zijn is de keuze van een TUC Original ook heel slim. Hier kan je prima mee aankomen tijdens een borrel.

Gefeliciteerd Arieta. Jij ontvangt binnenkort het uitgebreide TUC XL borrelpakket. En wij hopen dan natuurlijk op nog meer lekkere TUC creaties.

Iedereen super bedankt voor het meedoen. Blijf vooral je TUC creaties delen op social media met de #TOPYOURTUC om elkaar te blijven inspireren. Ik vind het echt tof dat jullie zo je best hebben gedaan. Samen hebben we heel Nederland kunnen inspireren met onze TOP your TUC ideeën. Ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben. Houd de blog goed in de gaten want er komt vast binnenkort weer een leuke insiders-actie aan.

Heb jij nog een leuk en lekker idee voor een topping op een TUCje, laat het dan hieronder weten in de comments.

Dit bericht is in samenwerking met TUC, lees hier mijn disclaimer.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in