Menu

Pasen: 10 x recepten met ei

Een ei hoort erbij met Pasen, vind je ook niet? Ik zet 10 recepten met ei voor jullie op een rij. Dat rijmt, haha. Ik hou ervan, een eitje op z’n tijd. Mijn favoriete gerechten met ei zijn de eggs benedict en de klassieke gevulde eitjes. Yum! Eigenlijk eet ik dit niet zo vaak, maar met Pasen is het de ideale gelegenheid om weer even uit te pakken met het ontbijt of de brunch. En het hoeft ook absoluut niet over ‘the top’ van mij. Lekkere broodjes, vers beleg en 1 of 2 bijzondere gerechten erbij. Dan ben ik al snel tevreden. Vaak kies ik dus voor een recept met ei of een lekker zoet recept, zoals dit pull apart kaneelbrood. Hoe ga jij Pasen vieren? Pak je groots uit of hou je het simpel? Of vier je het misschien helemaal niet? Dat kan natuurlijk ook!

Met deze 10 recepten met ei heb je in ieder geval voldoende inspiratie voor het Paasontbijt of de brunch. De meeste recepten met ei zijn makkelijk te bereiden en in een mum van tijd klaar. Want we willen het niet te moeilijk doen in het weekend. Dat ene dagje extra vrij willen we zo relaxed mogelijk houden. Dat moet met deze recepten zeker lukken. Heb je onze app al gedownload? Doen hoor! Zo heb je, je favoriete recepten altijd bij de hand. En kun je dit overzichtje van 10 recepten met ei opslaan in je persoonlijke favorieten.

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

En dan nu over naar het lijstje. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Eitje in brood

Eitje in brood

Gevulde eieren met avocado

Gevulde eieren met avocado

Eggs Benedict met Hollandaisesaus

Eggs benedict met Hollandaisesaus

Croissantkrans met ei en zalm

Croissantkrans

Eipotjes met spinazie en ham

Eipotjes met spinazie en ham

Caprese eitjes

Caprese eitjes

Paasbroodjes met ei

Paasbroodjes

Eggs Norwegian

eggs norwegian

Breakfast pizza

Breakfast pizza

Hartige wafels met ei

Hartige wafel recept

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.