Menu
pompoenquiche-6.jpg

10 x hartige taarten

Een hartige taart is wat mij betreft de perfecte weekendmaaltijd. Ik zet de tien lekkerste hartige taarten voor jullie op een rij. Wil je deze tien taarten nou niet vergeten? Sla dit lijstje dan op in je persoonlijke favorieten op de site of in de app. Zo heb je deze lekkere recepten altijd bij de hand als je even geen inspiratie meer hebt. Zoals ik al schreef, ben ik dol op hartige taarten. De hartige taart recepten zijn altijd eenvoudig te maken en de bereidingstijd is vaak ook kort. De tijd dat de taart in de oven staat kun je besteden aan andere dingen. Relaxen met een wijntje op de bank bijvoorbeeld. Je kunt met een hartige taart eigenlijk alle kanten op. De basis bestaat vaak uit filodeeg of bladerdeeg. Vervolgens kun je, je favoriete ingrediënten toevoegen. Denk aan verschillende kaassoorten zoals ricotta, geitenkaas of feta. Groenten zoals spinazie, aubergine, tomaat, ui of paddenstoelen. Je kunt eindeloos variëren met hartige taarten.

Ik maak graag een hartige taart in het weekend. Mijn favoriet is de spinazietaart met feta. Maar ook de pompoenquiche vind ik erg lekker. Eigenlijk zijn ze allemaal lekker, haha. Welke van deze tien hartige taarten is jouw favoriet? En welke zou je graag nog eens maken? Klik op de titel boven de foto voor het gehele recept.

Spinazietaart met feta

spinazietaart-met-feta

Gegrilde aubergines galette

gegrilde aubergines

Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Vegetarische quiche met paddestoelen en walnoten

vegetarische quiche

Bladerdeegtaartjes met gekarameliseerde ui

gekarameliseerde ui

Bieten galette met geitenkaas

Bieten galette met geitenkaas

Pompoenquiche met feta

pompoenquiche met feta

Zuurkoolpastei van filodeeg

zuurkooltaart met ananas

Galette met paddestoelen

galette met paddenstoelen

Spinazie zalmtaartjes met ricotta

spinazie zalmtaartjes

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

KOOP nu mijn 3e boek FEEL GOOD FOODBestellen kan hier.

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan