5x hartverwarmende warme drankjes

5x hartverwarmende warme drankjes

In dit artikel deel ik 5 warme drankjes. Hartverwarmende drankjes waar je lekker mee onder een dekentje op de bank weg kan kruipen. Iets wat ik in de wintermaanden graag doe. Lekker cocoonen in m’n eigen huis. Kaarsjes aan, Netflix aan, dekentje op de bank en het liefst één van deze 5 warme drankjes in de hand. Lekker kneuterig, maar ik hou er wel van. Als de winter maar niet te lang duurt, vind ik het allemaal prima. Van deze drankjes warm je lekker op tijdens de koude dagen. Ik ben sowieso een groot koffieliefhebber. Ik kan hier echt van genieten. Het eerste wat ik ’s ochtends doe is een kopje koffie drinken. Ook hier krijg ik altijd een knus en gezellig gevoel van. De warme drankjes in dit artikel zijn lekker voor de variatie. Voor als je iets anders wilt. De verse gemberthee maak ik ook graag. Dit is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog gezond. Perfect om een naderende verkoudheid mee te verslaan.

En warme chocolademelk, oh zo lekker! Niet te vaak, maar af en toe kan ik een goede warme choco zeker waarderen. Wil je een extra bite? Voeg dan wat alcohol toe aan de chocolademelk. Wedden dat het snel nog gezelliger wordt? Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is van deze 5 warme drankjes. Wat drink jij graag op een koude winterse dag? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk.

Klik voor het hele recept op de titel boven de foto.

Chai coffee latte

Chai Coffee Latte

Warme appelcider

Warme appelcider

Warme chocolademelk met rum

Warme chocolademelk met rum

Verse gemberthee met citroen en honing

Voeg naar wens honing en of kurkuma toe.

Matcha latte

Matcha

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in