Warme appelcider

5x hartverwarmende warme drankjes

In dit artikel deel ik 5 warme drankjes. Hartverwarmende drankjes waar je lekker mee onder een dekentje op de bank weg kan kruipen. Iets wat ik in de wintermaanden graag doe. Lekker cocoonen in m’n eigen huis. Kaarsjes aan, Netflix aan, dekentje op de bank en het liefst één van deze 5 warme drankjes in de hand. Lekker kneuterig, maar ik hou er wel van. Als de winter maar niet te lang duurt, vind ik het allemaal prima. Van deze drankjes warm je lekker op tijdens de koude dagen. Ik ben sowieso een groot koffieliefhebber. Ik kan hier echt van genieten. Het eerste wat ik ’s ochtends doe is een kopje koffie drinken. Ook hier krijg ik altijd een knus en gezellig gevoel van. De warme drankjes in dit artikel zijn lekker voor de variatie. Voor als je iets anders wilt. De verse gemberthee maak ik ook graag. Dit is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog gezond. Perfect om een naderende verkoudheid mee te verslaan.

En warme chocolademelk, oh zo lekker! Niet te vaak, maar af en toe kan ik een goede warme choco zeker waarderen. Wil je een extra bite? Voeg dan wat alcohol toe aan de chocolademelk. Wedden dat het snel nog gezelliger wordt? Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is van deze 5 warme drankjes. Wat drink jij graag op een koude winterse dag? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk.

Klik voor het hele recept op de titel boven de foto.

Chai coffee latte

Chai Coffee Latte

Warme appelcider

Warme appelcider

Warme chocolademelk met rum

Warme chocolademelk met rum

Verse gemberthee met citroen en honing

Voeg naar wens honing en of kurkuma toe.

Matcha latte

Matcha

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in