Menu

5x lekkere stamppot recepten

Ik heb 5 lekkere stamppot recepten voor jullie verzameld. Want wie houdt er nou niet van stamppot? Dit typische Hollandse maaltje zet ik graag op tafel. Vooral in de wintermaanden natuurlijk, maar ik vind eigenlijk dat je het hele jaar stamppot kunt eten. Vind je ook niet? Mijn favoriete stamppot is een simpele stamppot zuurkool. Met rookworst natuurlijk, die mag niet ontbreken. Ik ga altijd voor de Hema rookworst, want die is toch echt het allerlekkerst. In dit lijstje met stamppot recepten staan een aantal fijne variaties. Zo staat er een recept tussen voor een stamppot zonder aardappelen en een stamppot met een Oosters tintje. Zo zie je maar, je kunt eindeloos varieren met deze Hollandse kost.

Vroeger aten wij meestal stamppot andijvie of stamppot zuurkool. Nu zie je veel meer variaties. Je kunt bijvoorbeeld ook zoete aardappelen als basis nemen in plaats van de gewone piepers. Of maak er een lekkere ovenschotel van. Het is in ieder geval een lekker, stevig maaltje voor op de koude winterdagen. Hier kun je weer even op vooruit. Wat is jouw favoriete stamppot recept?

Wil je dit lijstje met stamppot recepten nou bewaren? Dat kan in onze gratis app of via je persoonlijke profiel op de site. Sla het lijstje met stamppot recepten op in je favorieten en je hebt het altijd bij de hand. Handig he?

Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Rode kool stamppot met appelrode-kool-stamppot

Oosterse stamppot

Bloemkool stamppot

bloemkool stamppot

Spinazie stamppot

spinaziestamppot

Zuurkoolschotel uit de oven

stamppot

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.