Menu

Fijne feestdagen allemaal

Lieve foodies,

Vandaag geen nieuw recept, we gaan er maar even van uit dat jullie je kerstmenu al lang uitgewerkt en misschien al wel gekookt hebben. Of nu druk in de pannen aan het roeren zijn. Maar wel willen we jullie hele fijne feestdagen wensen. Geniet lekker van elkaar en de kleine dingen die er toe doen in het leven. Een lekker hapje of een lekker drankje en de “niks moet, alles mag gedachte”.  Ga vooral niet stressen in de keuken, want als iets mislukt is dat echt geen wereldramp (er is vast genoeg lekkers in huis). Heb vooral plezier en geniet van het samenzijn met de mensen die je lief hebt.

Voor ons is dit een extra bijzondere kerst, want deze keer zitten we met zijn zessen aan tafel. Deze keer zullen we niet de hele dag in de keuken staan. Maar wel extra genieten van de lieve mensen om ons heen en onze baby boys! En wat er dan op tafel staat, maakt helemaal niet zoveel uit. Want deze eerste kerst als papa en mama is sowieso onvergetelijk.

Voor nu willen we jullie bedanken voor al jullie bezoekjes aan onze site en alle lieve reacties die we hebben mogen ontvangen. We genieten nog elke dag van jullie creaties op Instagram (blijf ze vooral delen met #uitpaulineskeuken). Het is zo ontzettend leuk om te zien dat onze recepten ook daadwerkelijk gekookt worden en dat jullie er dan net zo enthousiast over zijn als wij.

Dus heel veel liefs voor jullie en geniet van deze dagen!

Liefs Pauline en Annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Con
  25 december 2017 om 13:32

  Pauline ook hele gezellige feestdagen en een heel goed en gezond 2018. Bedankt voor de heerlijke recepten afgelopen jaar

 • Alice
  25 december 2017 om 12:22

  Jullie ook fijne dagen en bedankt voor alle leuke recepten en verhalen!

 • Mieke
  25 december 2017 om 12:22

  Hoi pauline dank voor de heerijke recepten en verhalen geniet met je gezinnetje van alles wat er op je pad komt.

 • Ria
  25 december 2017 om 11:29

  Gezellige kerstdagen en een gezond 2018. Geniet er van

 • Irene
  25 december 2017 om 07:11

  Dank je wel voor al jullie lekkere recepten. En persoonlijke verhalen. Hele fijne feestdagen en een gezond 2018. Geniet ervan ?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.