Fijne feestdagen allemaal

Lieve foodies,

Vandaag geen nieuw recept, we gaan er maar even van uit dat jullie je kerstmenu al lang uitgewerkt en misschien al wel gekookt hebben. Of nu druk in de pannen aan het roeren zijn. Maar wel willen we jullie hele fijne feestdagen wensen. Geniet lekker van elkaar en de kleine dingen die er toe doen in het leven. Een lekker hapje of een lekker drankje en de “niks moet, alles mag gedachte”.  Ga vooral niet stressen in de keuken, want als iets mislukt is dat echt geen wereldramp (er is vast genoeg lekkers in huis). Heb vooral plezier en geniet van het samenzijn met de mensen die je lief hebt.

Voor ons is dit een extra bijzondere kerst, want deze keer zitten we met zijn zessen aan tafel. Deze keer zullen we niet de hele dag in de keuken staan. Maar wel extra genieten van de lieve mensen om ons heen en onze baby boys! En wat er dan op tafel staat, maakt helemaal niet zoveel uit. Want deze eerste kerst als papa en mama is sowieso onvergetelijk.

Voor nu willen we jullie bedanken voor al jullie bezoekjes aan onze site en alle lieve reacties die we hebben mogen ontvangen. We genieten nog elke dag van jullie creaties op Instagram (blijf ze vooral delen met #uitpaulineskeuken). Het is zo ontzettend leuk om te zien dat onze recepten ook daadwerkelijk gekookt worden en dat jullie er dan net zo enthousiast over zijn als wij.

Dus heel veel liefs voor jullie en geniet van deze dagen!

Liefs Pauline en Annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in