fbpx
Menu

10 x Kerst voorgerechten

Sinterklaas is nog maar net voorbij en wij starten al met het delen van kerstinspiratie. Deze 10 kerst voorgerechten is de eerste post vol inspiratie voor het kerstdiner. Want je kunt er maar niet vroeg genoeg mee beginnen toch? Vandaag staan we stil bij 10 toppers van kerst voorgerechten. Ik heb de archieven er op nageslagen en vond deze heerlijke recepten voor jullie. Ik heb ze handig voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. Scheelt toch weer wat kerststress, denk ik zo. Wil je het helemaal slim aanpakken? Sla dit lijstje dan op in je favorieten in de app of op de site. Dan kun je het makkelijk terug vinden.

Er zit voor ieder wat wils bij tussen deze kerst voorgerechten. Van vlees tot vis tot vegetarisch en van lichte voorgerechten tot de wat zwaardere gerechtjes. Veel van deze kerst voorgerechten zijn goed van tevoren te bereiden. Soepen kun je met gemak een dag van tevoren maken en opwarmen op de dag zelf. Eigenlijk zijn al deze voorgerechten makkelijk en snel in bereiding. En dat is fijn, want we hebben al genoeg aan ons hoofd met de kerstdagen.

Wist je trouwens dat je in onze app ook een weekmenu kan samenstellen? Zo kun je voor de kerstdagen je hele kerstmenu plannen. Vervolgens hoef je alleen nog maar boodschappen te doen en de gerechten te bereiden. Ik ben erg benieuwd wat er bij jou op het menu staat deze kerst. Laat het vooral weten in de comments of via social media met de #uitpaulineskeuken. Hou de komende weken de site in de gaten voor nog meer kerstinspiratie!

Wil je het hele recept zien? Klik dan op de link boven de foto.

Salade met stoofpeer en geitenkaas

salade-stoofpeer-geitenkaas

Tonijntartaar met wasabi mayonaise

Tonijntartaar

Salade met gerookte eendenborst

salade eendenborst met granaatappel

Visschotel met zoetzure bietjes

visplateau

Knolselderijsoep met truffel

knolselderijsoep-met-truffel

Aubergine carpaccio met burrata

Latkes met gerookte zalm

Latkes met gerookte zalm

Romige paddenstoelensoep

romige-paddenstoelensoep

Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas

gevulde-portobello-met-spinazie

Ham met meloen

ham met meloen

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

3 reacties

  • Maria van den Oever
    15 december 2018 om 23:33

    Graag recepten van voorgerechten op basis eventueel gecombineerd met fruit voor vegetariërs

    Beantwoorden
  • Nikkie
    9 december 2017 om 20:27

    Ik heb een vraag over het servies. Het bordje waar de tonijntartaar op ligt....van welk merk is dat?

    Beantwoorden
  • Pauline
    10 december 2017 om 13:48

    Dat is de Rustik serie van House Doctor.

    Beantwoorden

Reactie plaatsen