Menu

10 x Kerst Hoofdgerechten

En, ben jij er al uit hoe het kerstmenu er dit jaar uit gaat zien? Met deze 10 kerst hoofdgerechten helpen wij je kiezen. Want wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel zetten we onze 10 top kerst hoofdgerechten voor je op een rij. We hebben daarbij een mix gemaakt van hoofdgerechten met vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten. Voor ieder wat wils dus. Of je nu gaat voor een hele kip of kalkoen of voor een vegetarische bietenstrüdel, wij helpen je uit de brand. Wil je voor makkelijk gaan? Kies dan voor een van onze gourmet menu’s. Makkelijk, maar toch net even anders dan het standaard gourmetten. Sla dit lijstje op in je favorieten, zodat je het straks makkelijk terug kan vinden.

Hou de site in de gaten de komende tijd. Volgende week delen we een lijstje met onze favoriete kerstdesserts. En vorige week hebben we al onze fijnste kerst voorgerechten met jullie gedeeld. En nu is het aan de beurt aan deze 10 toppers van kerst hoofdgerechten. Wij zijn heel benieuwd wat er bij jou op het menu komt te staan. Laat het achter in de comments, dat vinden we leuk.

Vergeet vooral niet een foto van het eindresultaat te delen op Social Media met de #uitpaulineskeuken. We kijken altijd graag naar jullie creaties.

We wensen jullie alvast veel plezier met de kerst voorbereidingen. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept. Alvast veel kookplezier!

Geroosterde kip met abrikozenglaze

geroosterde-kip-met-abrikozen-glaze

Hele zalm met dukkah

hele-zalm-dukkah

Aziatisch gourmetten

aziatisch gourmetten

Hele kalkoen bereiden + vulling

hele kalkoen bereiden

Wildstoof van hert

wildstoof van hert

Kaasfondue in brood

kaasfondue in brood

Vega bietenstrüdel met geitenkaas

bietenstrüdel

Lamsbout uit de oven met kweeperen chutney

lamsbout-uit-de-oven-

Gourmetten met vis

gourmetten-met-vis

Sinaasappelkip uit de oven

sinaasappelkip uit de oven

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.