10 x borrelhapjes voor Oud en Nieuw

10 x borrelhapjes voor Oud en Nieuw

Wat gaat de tijd snel! Over een paar dagen luiden we het nieuwe jaar alweer in. En hoe kan dat nou beter met deze lekkere borrelhapjes voor oud en nieuw? Want bij een feestje horen natuurlijk lekkere borrelhapjes (en drankjes). Vroeger wist ik nooit wat ik moest doen op Oudjaarsavond. Het liefst ging ik uit, maar naar welk feestje? En meestal viel het toch weer een beetje tegen, omdat ik te hoge verwachtingen had. Tegenwoordig is de keuze steeds makkelijker. Ik vind het namelijk erg leuk en fijn om Oudjaarsavond bij vrienden of familie te vieren. Gewoon lekker bij iemand thuis met hapjes, drankjes, spelletjes en een hoop gezelligheid. Hoe mijn Oudjaarsavond er dit jaar uit gaat zien is wel een groot raadsel. Want ik ben dan (als het goed is) net bevallen van onze kleine man. Dus ik denk dat het niet heel spectaculair zal zijn en dat is helemaal prima wat mij betreft.

Maar ik ga in ieder geval proberen om een aantal van deze lekkere borrelhapjes op tafel te zetten. Dan is het meteen een feestje, toch? Wat is jouw plan voor deze oud en nieuw? Blijf je thuis of ga je uit? En vind jij de borrelhapjes op zo’n avond ook het meest belangrijk? Bewaar dit overzicht in je favorieten, zodat je het makkelijk terug kan vinden. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept. Dan wens ik je nu alvast een hele fijne en smakelijke Oudejaarsavond en een prachtig nieuw jaar!

Zoete aardappelsterren met geitenkaas en prosciutto

Zoete aardappelster

Ham met meloen op een stokje

ham met meloen

Blini’s met gerookte zalm

Blini's met zalm

Abrikozen met bacon en geitenkaas

Abrikozen met bacon en geitenkaas

Kaasvlinders

Mini kipsaté

Mini kipsaté

Borrelboom

borrelboom maken

Kaasplateau

kaasplankje

Zoete aardappel crostini met blauwe kaas

Zoete aardappel crostini met blauwe kaas

Bladerdeeghapjes met boursin

Bladerdeeghapjes

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

28 december 2017


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in