10 x hartverwarmende soeprecepten

10 x hartverwarmende soeprecepten

Niets is zo lekker als een warme soep op een koude regenachtige dag. Met deze 10 soeprecepten heb je altijd voldoende inspiratie om een lekkere, verse en homemade soep op tafel te zetten. Want zelf soep maken is supermakkelijk! Het enige wat je meestal hoeft te doen is de groenten snijden, bouillon maken en alles bij elkaar te gooien. Dat verschilt natuurlijk wel per soep. Want een courgettesoep is wel wat sneller klaar dan bijvoorbeeld een noedelsoep. Ik vind het fijn om in het weekend een pan met soep te maken. Dan kun je er het hele weekend van genieten. Eet je het zaterdag als avondmaaltijd en zondag eet je de restjes op bij de lunch. En wat ook heel fijn is, soep vries je heel gemakkelijk in. Altijd handig om wat achter de hand te hebben.

Vroeger aten wij steevast soep op zaterdag. Meestal was dit groentensoep, kippensoep of tomatensoep. Lekkere verse broodjes van de bakker erbij en de soep werd gemaakt met behulp van een pakje. Ik kan nog steeds heel erg blij worden van mijn moeders soep, ook al is het uit een pakje. De smaak doet mij herinneren aan vroeger en dat is altijd fijn. Met deze 10 soeprecepten heb je geen pakjes en zakjes nodig en kun je lekker los gaan in de keuken. Vergeet niet dit lijstje met hartverwarmende soeprecepten op te slaan in je favorieten, zo heb je het altijd bij de hand voor als je even geen inspiratie hebt. Klik op de titel boven elke foto voor het hele recept. En vertel, wat is jouw favoriete soeprecept?

Aardappel-prei soep

aardappel-preisoep

 

Romige bloemkoolsoep met croutons

Romige bloemkoolsoep

Indiase Dahl

indiase dahl

Courgettesoep met spinazie

courgettesoep met spinazie

Knolselderijsoep met truffel

knolselderijsoep-met-truffel

Laksa currysoep

Laksa currysoep

Romige paddenstoelensoep

romige-paddenstoelensoep

Noedelsoep met kip

noedelsoep met kip

Minestronesoep

minestronesoep

Lente-ui soep

lente ui soep

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in