Pigs in a blanket

Pigs in a blanket

Pigs in a blanket, klinkt dat niet grappig? En het is nog lekker ook. Dit is weer zo’n typisch simpel receptje, waar je toch wel heel blij van wordt. Deze Pigs in a blanket zijn ook superleuk om samen met de kids te maken en we weten zeker dat zij er ook van zullen smullen. Met een paar ingrediënten zet je dit lekkere en simpele hapje op tafel. Handig voor de snelle trek en voor feestjes en partijen. Het zijn gewoon knakworstjes gehuld in een laagje croissantdeeg. Serveer er lekker wat ketchup bij en klaar is je snack.

Pigs in a blanket recept
Knakworst in bladerdeeg
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 24 st.

  • 1 blik mini knakworstjes
  • 1 blik mini croissants
  • 1 el mosterd
  • maanzaad
  • 1 ei

Lekker met

  • ketchup

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).

  2. Bestrijk het croissantdeeg met mosterd.

  3. Leg het worstje op het croissantdeeg en rol het deeg op.

  4. Bestrijk het deeg met ei en strooi er wat maanzaad overheen.

  5. Bak de ‘Pigs in a blanket’ in 10 minuten goudbruin in de oven. Serveer ze met ketchup.

Pigs in a blanket
Pigs in a blanket recept

Wat vind jij van dit recept?

4.1 (17 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Familie recepten Kinderrecepten Makkelijke recepten Snelle recepten Hollandse recepten Verjaardag Oven Vlees recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in