Menu

10 x Verjaardagshapjes

Vier jij binnenkort je verjaardag en heb je geen idee wat je op tafel moet zetten? Met deze 10 verjaardagshapjes komt dat helemaal goed. Ik deel vandaag 10 verjaardagshapjes met jullie ter inspiratie. Sla dit artikel vooral op in je favorieten, op de site of in de app. Dan vind je het makkelijk weer terug wanneer je het nodig hebt. Ik ben zelf eind oktober jarig, maar ik weet nog niet of ik het ga vieren. Op dat moment ben ik namelijk hoogzwanger, dus ik denk niet dat een groot feest erin zit voor mij dit jaar. Ik kan niet wachten om later de verjaardagen van mijn kleintje te vieren. Ik vond het vroeger altijd één groot feest, mijn verjaardag. Lekker in de keuken staan om een aantal van deze verjaardagshapjes te maken, leuke cadeautjes uitzoeken, het huis versieren. Het lijkt me allemaal superleuk om te doen.

Als ik mijn verjaardag vier zet ik altijd een mix van kant-en-klare verjaardagshapjes en homemade hapjes op tafel. Ik vind het leuk om een aantal dingen zelf te maken, maar het lukt me meestal niet om alles zelf te maken. Hoe doen jullie dat? Sloof jij je uit in de keuken voor een verjaardag of koop je alles kant-en-klaar? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk! Voor nu deel ik mijn 10 favoriete verjaardagshapjes met jullie. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Kaasvlinders

Gevulde dadels met spek en geitenkaas

Dadels met spek en geitenkaas

Truffelpopcorn met parmezaan

Truffel popcorn

Kaasplateau met notenbrood

kaasplankje

Gevulde eieren met avocado

Gevulde eieren met avocado

Antipasti prikkers

Eiersalade met truffel

Auberginerolletjes met ricotta

auberginerolletjes

Zoete aardappel crostini’s met blauwe kaas

Zoete aardappel crostini met blauwe kaas

Tomatentapenade

Tomatentapenade

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

8 reacties

 • Pauline
  20 mei 2019 om 10:48

  Dat was niet bij ons denk ik :) Het komt mij niet bekend voor in ieder geval.

 • Gea Kobes
  18 mei 2019 om 19:20

  hallo, ik heb vorig jaar volgens mij een recept van pizzabonbon gezien, maar vind deze niet meer terug Ik zou deze erg graag willen maken

 • Frank Kruit
  23 november 2017 om 19:19

  Ik heb nog niet gegeten en bij het zien van deze heerlijke hapjes, krijg ik enorm de behoefte om de gaan snaaien. Leuke tips voor de verjaardag. Zelf was ik op zoek naar wat inspiratie. Vooral om andere mensen op ideeën te brengen. Eieren doen het altijd goed en de combinatie die jij hebt voorgeschoteld lijkt me helemaal top! Naast deze tips, zou ik als tip willen meegeven om tijdens je verjaardag gebruik te willen maken van een ober.

 • Daniëlle
  10 november 2017 om 14:32

  Ik ben over een paar weken jarig en hoewel ik al boordevol ideeën zat vind ik die anti- pasti prikkertjes toch ook wel heel leuk!

 • Nanja
  31 oktober 2017 om 09:21

  Leuke ideetjes! Ik ga voor de aubergine rolletjes. En ik vind die zoete aardappel ook origineel. Ga ik ook maken. in November zijn beide dochters jarig en hebben we dus 2x verjaardag. Op feestjes halen we lekkere kazen, en daarnaast maken we alles zelf. Behalve de chips. Ook is er eten voor iedereen die blijft “plakken”. Gezellig toch, lekker feest vieren met vrienden en familie.

 • Mevrouw Marloes
  26 oktober 2017 om 21:17

  Ik maak elk jaar gevulde eieren tijdens oud en nieuw!

 • Babbe
  26 oktober 2017 om 09:14

  Oww deze komen op het juiste moment: volgende week wordt hier een verjaardag gevierd en wat zijn dit een fijne hapjes! Ik ga sowieso voor de kaasvlinders en de popcorn. Hartje voor truffelpopcorn, hoor! :-)

 • Mandy
  26 oktober 2017 om 08:30

  Super leuke (en lekkere) hapjes! Ik ben eind november jarig dus genoeg inspiratie. Ieder jaar weer sloof ik mij helemaal uit...We doen altijd met avondeten erbij, maar dit jaar gaan we dat niet doen. Alleen wat lekkere hapjes. Fijne verjaardag alvast.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.