Menu

Uit Pauline’s Keuken weekmenu

Het leek ons weer eens leuk om een weekmenu met jullie te delen. We doen dit niet standaard iedere week, maar af en toe. Kom ik meteen bij de vraag, zouden jullie het leuk vinden als we vaker een weekmenu delen? Laat het dan weten in de comments, dan gaan we er mee aan de slag. Waarschijnlijk wel pas na ons verlof, maar geduld is een schone zaak toch? Tot die tijd kun je natuurlijk gebruik maken van de weekmenu functie in onze app of op de website.

Dit werkt heel makkelijk en is superhandig. Je bewaart je favoriete recepten in jouw persoonlijke favorieten. Vervolgens sleep je de recepten naar de gewenste dag van de week. Zo weet je altijd wat je wanneer kan gaan eten en loop je niet meer als kip zonder kop door de supermarkt. Heb je onze app nog niet? Download hem nu dan snel in de Apple of Android store. Het is helemaal gratis, dus doen!

Heb je helemaal geen inspiratie? Kijk dan even terug naar dit artikel met ons weekmenu. Of kijk op onze Facebookpagina, hier delen we iedere dag een kooktip. Genoeg om uit te kiezen dus. Maar dan is het nu eerst tijd voor ons weekmenu. Wil je het hele recept lezen? Klik dan op de titel boven de foto.

Maandag – Pulled beef taco’s

Pulled beef taco's

Dinsdag – Poke bowl met tonijn

poke bowl met tonijn

Woensdag – Romige bloemkoolsoep

Romige bloemkoolsoep

Donderdag – Ravioli met truffelsaus

ravioli met truffelsaus

Vrijdag – Aziatische kipburger

aziatische-kipburger

Zaterdag – Tomatentaart met gekleurde tomaten

tomatentaart

Zondag – Geitenkaas fondue

Geitenkaas fondue

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan