wortelwrap met geitenkaas

5 x To go lunches voor naar je werk

Vandaag deel ik 5 ’to go lunches’ voor naar je werk. Onlangs heb ik al lunchtrommel inspiratie gedeeld voor de kids. Maar ik weet uit ervaring dat het ook lastig is om te bedenken wat voor lunch je mee wilt nemen naar kantoor. Een aantal boterhammen is natuurlijk altijd prima, maar een beetje variatie is ook wel fijn. Toen ik nog iedere dag naar kantoor ging, kwamen de boterhammen me wel eens de neus uit. En ik vond het best lastig om de boterhammen lekker en vers te houden. Het werd vaak toch een beetje een kleffe boel. Met deze ’to go lunches’ heb je daar geen last van.

Want naast een boterham, kun je natuurlijk variëren met wraps, salades, bagels, pannenkoeken of gezonde muffins. Het gaat erom dat je het thuis kunt voorbereiden en makkelijk mee te nemen is. Deze to go lunches zijn dus ook superhandig voor een dagje uit. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Wortelwrap met geitenkaas

wortelwrap met geitenkaas

Een wrap is makkelijk mee te nemen. Wikkel het in folie en leg het op kantoor in de koelkast, dan blijft het lekker lang vers. Deze wortelwrap met geitenkaas is net even anders dan een standaard wrap. Je kunt natuurlijk ook gewone wraps gebruiken voor dit recept. Net wat je handig en lekker vindt.

Vietnamese springrolls

vietname springrolls

Springrolls zijn perfect om mee te nemen. Je maakt ze thuis klaar en neemt ze gemakkelijk mee in een trommeltje. Neem nog een klein bakje mee om wat chilisaus in te doen en klaar is je go to lunch.

Groene couscous met feta

groene couscous

Een salade is op zijn tijd ook lekker voor de afwisseling. Deze couscous salade met geitenkaas vult goed en neem je makkelijk mee in een bakje. Ook handig als je dit de avond ervoor als avondmaaltijd gegeten hebt en nog wat over hebt. Zo hoef je geen restjes te verspillen.

Quesadilla’s met kip

Quesadilla met kip

Het fijne van quesadilla’s is dat ze koud ook erg lekker zijn. Handig voor de lunch. Je maakt ze de avond ervoor klaar en de volgende dag neem je ze mee naar je werk.

Spaanse gazpacho

gazpacho

Een soepje is altijd lekker! Maar niet iedere werkplek beschikt over een magnetron. Die heb je met deze gazpacho gelukkig niet nodig. Deze Spaanse soep eet je koud. Yum!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in