kruidenboter

5 x lekkere dips voor bij de bbq

Yes het is BBQ week op de blog. Vandaag deel ik 5 lekkere dips voor bij de barbecue. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dol op lekker vers stokbrood met homemade dips voor bij de barbecue. Ik moet ook altijd oppassen dat ik niet teveel brood eet van tevoren, want dan zit ik al vol op het moment dat de bbq goed en wel aan staat. Herkenbaar? Deze dips zijn redelijk snel en eenvoudig te maken, maar zijn toch veel lekkerder dan de kant-en-klare dipjes uit de supermarkt. Soms kies ik daar ook voor hoor, als ik het mezelf echt even makkelijk wil maken. Maar eigenlijk is zelf maken net zo eenvoudig.

Wat is jouw favoriete dip? Ik ben vooral fan van kruidenboter, maar ook homemade pesto vind ik superlekker. Ik kan niet wachten om de bbq weer aan te steken en een van deze lekkere dips te maken. Wil je het recept bekijken van deze lekkere dips? Klik dan op de titel boven de foto. Alvast veel bbq plezier!

Snel aioli recept

Aioli

Deze aioli is supersnel klaar, binnen 1 minuut zelfs. Met slechts een paar ingrediënten en een staafmixer zet je deze heerlijk romige aioli op tafel. Easy does it!

Kruidenboter 3 variaties

kruidenboter

Homemade kruidenboters zijn het allerlekkerst. En je kunt er eenvoudig mee variëren. In dit artikel deel ik het recept voor een citroen-tijm boter, een chili boter en een basilicum boter.

Spinaziepesto

Spinaziepesto

Pesto is altijd een goed idee. Deze pesto met een twist is superlekker. In plaats van basilicum gebruiken we spinazie als basis. Yum!

Feta peppadew dip

feta dip

Deze dip is een beetje spicy, ik hou er van! De basis is van feta en met de toevoeging van de peppadews is het een van mijn favoriete dips.

Tomatentapenade

tapenade maken

Tomatentapenade is een echte klassieker. Deze is het lekkerst als je hem zelf maakt en dat is helemaal niet ingewikkeld. Ik laat het je zien in een video.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in